2777
2789
عنوان

پسرا اینجوری ازدواجی میشن بیایید بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 82 پست
بعد وظیفه زن چیه ؟ آقا کار کنه خرجی بده آخر سر مهریه میلیاردی هم بده ، نده هم شوت میشه زندان چرا ؟ چ ...

نخیر چون زن وظیفشه تو سری بخور و بگه چشم هرچی اقا بگه 

ارث و حضانت و حق طلاقو هزارتا حق دیگم برا اقا باشه یه مهریه چوسکی قسطی هم نده چون حیف پرانسسعلی ب زحمت بیوفته

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نخیر چون زن وظیفشه تو سری بخور و بگه چشم هرچی اقا بگه ارث و حضانت و حق طلاقو هزارتا حق دیگم برا اقا ...

الان کمترین مهریه یک میلیارده اگه به یک میلیارد میگی چوسکی حرفی ندارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان کمترین مهریه یک میلیارده اگه به یک میلیارد میگی چوسکی حرفی ندارم

تاحالا دیدی یک میلیاردو کسی نقد بده؟؟؟

انقد زن بدبختو تحت فشار میزارن تاببخشه خیلیم بخوان لطف کنن بدن سالی یه سکه ک میشه ماهی ۲ میلیون اطلاعاتت خیلی پایینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاحالا دیدی یک میلیاردو کسی نقد بده؟؟؟انقد زن بدبختو تحت فشار میزارن تاببخشه خیلیم بخوان لطف کنن بدن ...

سالی یک سکه چطور حساب کردی ماهی 2 میلبون میشه ماهی 5 میلیون گذشته از این اونایی که الان بخاطر مهریه تو زندانن حتما از فضا اومدن 

اتفاقا هیچ موقع تو فضای مجازی حتی یک کلمه هم دروغ نگفتم قضاوت بی جا نکن

اگر واقعا تو اجتماع یودس میدونستی دیگه زندان بخاطر مهریه یرداشته شدع و مهریه شده سالی یدونه اونم اگر اقا لطف کنه اون ک میگی قدیما بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40