2777
2789

یه عده  عروسا ، وقتی ازدواج میکنن 

انتظار خونه و ماشین و گوشی  و طلا و....از پدرشوهر دارن .

وقتی پدرشوهر واسه دخترش یه وسیله میخره اینا ناراحت میشن و دعوا میندازن . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

حتما بگیر بذار بیشتر بسوزه

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آیفون سیزده رجیستر نمیشه که. ولی کلا هرکسی برای هرکس دیگه هدیه می‌ره به هیچکسی مربوط نیست.شماهم توجه نکن

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

زن داداش منم همین رفتار رو با من کرد😐

من ازدواج کردم اوایل زندگیمون شوهرم دست و بالش خیلی خالی بود میومدم خونه بابام مامانم می‌بردم بازار مانتو و لباس همه چی برام میگرفت‌.

اونم هرجا نشسته بود گفته بود با پول شوهرمن واسه دخترش خرج میکنه😐😐

چون بابام با داداشم شریک بودن.

بابام هم بهش توضیح داد که ما چیزی بیشتر از سهم خودم برنمیدارم و خرج زندگیم به خودم مربوطه دیگه دخالت نکن

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
چرا میشه

عه نمی‌دونستم. پیشاپیش مبارکه .بخر و به دل خوش استفاده کن .عروستون هم حسودیش شده.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
یه عده عروسا ، وقتی ازدواج میکنن انتظار خونه و ماشین و گوشی و طلا و....از پدرشوهر دارن .وقتی پدرشو ...

آی گفتی

ماهم این مدل عروسا تو کاسمون هست متاسفانه

یکیشون وضع مالیش پایینتر اما بدونی چ افاده ای داره

منم بخاطر داداشم نسخشو نپیچیدم😑

چقدر بی‌شعور ببین چقد ترکیده که نتونسته نشون نده حسادتش و 😂

اصلا درست نیست مقایسه کردن یه خانواده شرایطش و داره واسه بچه ش هزینه میکنه یکی نداره نمیکنه همه که مثل هم نیستن

واااا😑😑 منم پیش پدرشوهرم اینا زندگی میکنم خدا شاهده توقع یه هزارتومنی ازش ندارم اصلااااا😑😑 موندم چرا بعضی عروسا اینجورین!! 

زن دایی منم یبار ب بابابزرگم میگف دخترت میاد تو خونمون من میخوام با شوهرم راحت باشم و فلان بهشم گفته بودن خونه اجاره کنیم برات گفت نه تو خونه ی خودتون میمونم انگار اوسکل بود 

2810