2777
2789
عنوان

مامانم اومد باهام درد دل کنه از اتاقم بیرونش کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 69 پست
ای خدا دختر چه خوبه 🥹.عیب نداره مامان تو برو بوسش کن ..بزار هر کاری دوست داره بکنه زندگی خودشه قشنگ ...

بچه اصلا نباید بار مشکلات خونواده رو بکشه

میدونی چه بلایی سر بچه میاد ؟

میشه سطل زباله افکار و رفتار منفی والدین . این در توان فرزند نیست حالا هرچقدرم سنش زیاد باشه.

بچه نابود میشه . والدین نباید با بچه درد ودل کنن

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانت رو ترغیب کن بره پیش یه مشاور و روی خودش کار کنه تا بتونه از این رابطه سمی خودش و شما رو نجات ...

من از این بدم میاد که هرچی بهش راه حل میدم اهمیت نمیده بازم عین بچه ها رفتار میکنه وگرنه یه عمره کلی براش حرص خوردم حتی به خاطرش با بابام دعوام شده شدید

من از این بدم میاد که هرچی بهش راه حل میدم اهمیت نمیده بازم عین بچه ها رفتار میکنه وگرنه یه عمره کلی ...

حواست به زندگی و روح و روان خودت باشه 

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
وقتی میگی بهش ربطی نداره چرا باید بره دلداری بده ؟یا ربط داره یا نداره دیگه!

نه بین زن و شوهر بهش ربط نداره ..ولی مامانش میاد باهاش دردو دل میکنه میخواد یکی باشه حرفشو گوش بده تا یه ذره راحت شه رو دلش سنگینی نکنه قشنگ خانوم ..مادر همینه 

بچه اصلا نباید بار مشکلات خونواده رو بکشهمیدونی چه بلایی سر بچه میاد ؟میشه سطل زباله افکار و رفتار م ...

اینو اگه یه نسل از ما ایرانیا متوجهش بشیم کلی از مشکلات و تروماهاب نسل های بعدمون تموم میشه

نمیفهمم رو چه حسابی بار میندازن رو دوش بچه

بچه مسئول حل مشکلات زناشویی و رفتاری والذین نیست😑

بچه اصلا نباید بار مشکلات خونواده رو بکشهمیدونی چه بلایی سر بچه میاد ؟میشه سطل زباله افکار و رفتار م ...

الان دیگه دردل کرده همش باهاش ایشون دیگه بچه نییت یه آدم بالغه .و مادرش میگه دیگه بزرگ شده وقتی مدام جلوی بچه هاش دارن دعوا میکنن مسلما بچه با همون دعواها بزرگ شده همه چیزو داده میبینه عزیزم

نه بین زن و شوهر بهش ربط نداره ..ولی مامانش میاد باهاش دردو دل میکنه میخواد یکی باشه حرفشو گوش بده ت ...

نمیشه گفت به من ربط نداره چون جلوی من دعوا میکنن داد میزنن باورت میشه از داد های بابام که دم صبح ساعت ۴ دعوا میکرد و منو از خواب میپروند مدتی قرص اعصاب میخوردم و پانیک میشدم و تپش قلب میگرفتم؟ بازم ربطی نداره؟

نه بین زن و شوهر بهش ربط نداره ..ولی مامانش میاد باهاش دردو دل میکنه میخواد یکی باشه حرفشو گوش بده ت ...

ببین تو یه خانواده همه چی به همه ربط داره همه اونا تو همون خونه زندگی میکنن

پدر و مادر دعوا کنن بچه تحت تاثیر قرار میگیره مگه تو خونه جدا زندگی میکنن که ربطی نداشته باشه؟

دعواهاشونو میکنن و به اسی مربوط نیست بعد که وقت گلایه شد باید بشه سنگ صبور؟

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
الان دیگه دردل کرده همش باهاش ایشون دیگه بچه نییت یه آدم بالغه .و مادرش میگه دیگه بزرگ شده وقتی مدام ...

ادم بالغ باشه . مطمئن باش روانش خیلی اسیب میبینه

کاش متوجه بشید . 

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

من از این بدم میاد که هرچی بهش راه حل میدم اهمیت نمیده بازم عین بچه ها رفتار میکنه وگرنه یه عمره کلی ...

عزیزم هیچ باری به دوش تو نیست

اصلا دخالت نکن توی دعواهاشون

با پدرت هم دعوا نکن به خاطرش

فقط اگر احساس مسئولیت میکنی و در توانت هست براش نوبت بگیر و ببرش مشاوره اونم فقط استارت کار رو

متاسفانه تا مامانت نخواد خودش زو نجات بده هیچ کس نمیتونه کمکش کنه

2810