2777
2789
فک نمیکرده خواهرم گوشیشو چک کنه. خونه ما بود خواب بود. حالا چه مرضیه آدم همچین چیزیو دروغ بگه مثلا. ...

مگه گفتم دروغ میگی وااااا

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون خانومی که میدونه متاهله و هنوزم داره ادامه میده و میپرسه من بهترم یا نامزدت هم دست کمی از این اق ...

شما مدافع حقوق مردا هستین اینجا؟ در کلیت حرفتون نمیشه ایراد گرفت آره تقصیر اون زنم هست 

اما اینو هم منی میدونم که سالهاست دارم همچین رابطه هایی رو میبینم هم شمایی میدونید که مدافعین .. = یه مرد اگه نخواد حوری بهشتی هم جلوش بیارن متعهد میمونه امان از اون وقتی که ذاتش خراب باشه و چند تا چند تا بخواد بنظر خودتون این نریت نیست؟؟؟

مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡   این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش    

همینکه پشته همسرش نیس ینی بدرد نخوره 🤷🏻‍♀️

پشت هر مکالمه ای هزاران اتفاق و فکر هست 

ما نباید انقدر زود و راحت قضاوت کنیم و برای آینده دو نفر نسخه بپیچیم

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
ببین اصلا مردا انقدر خنگ و گیجن یه وقتایی یه چیزی میگن که گفته باشن خواهرتون فقط باید از این دوران ا ...

اینکه از اول اینه بعدش چی میخواهد بشه از الان داره شخصیت طرف رو خرد و خمیر میکنه بعدش خدا بخیر کنه چی فرصتی باید داد

نامزد میکنین نمیان خونتون؟!

بعد عقدمیان نشون کرده باشه که نه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

خانوما این وسط یه لحظه بیاین تاپیک اخرم توروخدا براش دعا کنین و‌صلوات بفرستین خیلی حالش بده مریضه 😓🥺❤️‍🩹💔😞😭احتیاج به دعاهاتون داره..لطفا

بخوان..که زن از رنج هایش قوی تر است.✨🍓🌈🌱🦋📚یک عدد سایپوسکشوال و INTJ
حالا شما برو بزن تو روی پسره،اگه حاشا نکرداگه نگفت دلم واسه دختر سوخت نخواستم دلش بشکنه اینجوری گفتم ...

مشکل از ما زناست که واسه از هم نپاشیدن یه زندگی یا یه قول،ترجیح میدیم خودمون رو به کوچه علی چپ بزنیم که اره ما نفهمیدیم.

پشت هر مکالمه ای هزاران اتفاق و فکر هست ما نباید انقدر زود و راحت قضاوت کنیم و برای آینده دو نفر نسخ ...

دفاع الکی 😑 

بگذریم بهتره هم نظر نیستیم 💙

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
شما مدافع حقوق مردا هستین اینجا؟ در کلیت حرفتون نمیشه ایراد گرفت آره تقصیر اون زنم هست اما اینو هم م ...

نه من مدافع نیستم!

گفتم هر دو به یک اندازه کثیف ان و بی ذات

چه اقایی که خیانت میکنه چه خانومی که میدونه اون اقا متاهله ولی باهاش وارد رابطه میشه

کجای حرفم دفاع کردن دیدید!! 

تعجب میکنم اصلا

کاربر آقا

پست فطرت

.

.

.

.

.عاشق این فوشم خیلی باکلاسه😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

اون دختره چقدر حقیره بنده خدا. دلم واسش سوخت . چقدر بی ریخته ک دنبال تایید دیگرانه 

به نظرم خواهرت بهم بزنه چون شوهرش بی لیاقته تمام!  

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

2810