2777
2789
😊معرفی میکنم یه نر کثافت دیگه از جامعه که قراره یه دختر دیگه رو بدبخت کنه

اون خانومی که میدونه متاهله و هنوزم داره ادامه میده و میپرسه من بهترم یا نامزدت هم دست کمی از این اقا نداره

خجالت کشیدم منم بگم ماده😅

در کل که هر دو به یک اندازه غرق کثافتن و بی ذات

کاربر آقا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمیتونم بپذیرم یکی انقد احمق باشه که همچین پیامایی تو گوشیش نگه داره

فک نمیکرده خواهرم گوشیشو چک کنه. خونه ما بود خواب بود. حالا چه مرضیه آدم همچین چیزیو دروغ بگه مثلا. خیلی چیز خوبیه؟!

واااااااه چراااا؟؟؟؟ مجبوره ی عمر خودشو بدبخت کنه هی بپاد عن اقارو کایا خیانت کنه یا نکنه؟؟؟؟؟نامزدی ...

ما که نمی دونیم چی بوده 

قبل و بعدش رو هم نمی دونیم

نباید انقدر زود قضاوت کنیم و نسخه بپیچیم

دوران نامزدی برای همین آشناییاست دیگه

اگر به یقین رسیدن که این آقا خائنه و به درد نمیخوره حتما خودشون تمومش میکنن

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

لجن کشیده شدن همه پسرا ...

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
به خواهرتون بگید ندید بگیره و اصلا به روی طرف نیاره ولی حتما حتما خیلی ریزبینانه نامزدشو زیرنظر بگیر ...

همین بسه دیگه قسمتای بعدیش براچی دربیاد  

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
میگه عکسشو دیده خوشگله. خواهرم میگه شبیه مدلای

ببین اصلا مردا انقدر خنگ و گیجن یه وقتایی یه چیزی میگن که گفته باشن 

خواهرتون فقط باید از این دوران استفاده کنه و کاملا ایشونو زیر نظر بگیره و بعد تصمیم به ادامه یا جدایی بگیره

ما که نمی دونیم چی بوده قبل و بعدش رو هم نمی دونیمنباید انقدر زود قضاوت کنیم و نسخه بپیچیمدوران نامز ...

همینکه پشته همسرش نیس ینی بدرد نخوره 🤷🏻‍♀️

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
فک نمیکرده خواهرم گوشیشو چک کنه. خونه ما بود خواب بود. حالا چه مرضیه آدم همچین چیزیو دروغ بگه مثلا. ...

چطوری عقدنکرده میاد خونتون میمونه پر رو هم هست

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
اون هنوز ازدواج نکرده دختره

منظورم رو متوجه نشدید

کاری به متاهل بودن اون ندارم میگم وقتی یه دختری میدونه طرف مقابل زن نامزد یا حتی پارتنر داره و باهاش وارد رابطه میشه مشخصا اونم دقیقا مثل همون مرد بی ذاته 

کاربر آقا
چه بیکاری شوهرش که نیستوقتشو تلف کنه زیر نظر بگیرهازاول نامزدی شک بیاره تو زندگیش خودشو پیر کنهخرجش ...

به این راحتی که شما میگید نیست 

قلب دو نفر وسطه

پای دو تا خانواده وسطه 

شاید اصلا جریان این چیزی نباشه که ما فکر میکنیم

به نظر من این دوران برای همینه که درباره هم به شناخت برسن دیگه 

2810