2777
2789

این پسره شوهر نمیشه و برا ادامه ی زندگی نمیشه روش حساب کرد 

همین الان همین اول کار بقیه رو برتر از نامزدش میبینه.....

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به زنش گفته معمولی ب دختره گفته کیوت! وات ایز دت

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
نه من مدافع نیستم! گفتم هر دو به یک اندازه کثیف ان و بی ذاتچه اقایی که خیانت میکنه چه خانومی که میدو ...

شاااایدم اینطوره که شما میگید🤍

مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡   این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش    

به این راحتی که شما میگید نیست قلب دو نفر وسطهپای دو تا خانواده وسطه شاید اصلا جریان این چیزی نباشه ...

عزیزم نه عقد هستن نه بچه ای وسط و...چرا باید زندگی رو با شک شروع کنه .زیر نظر و این حرفا رو ول کن .مستقیم توضیح بخاد

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
فقط اونجاش که گفت قیافه نامزدم معمولیه وتو قشنگتری😐

بچه‌ها حالش خیلی بده من بهش میگم بهم بزن ولی نمیدونم چرا تو این مدت کم انقد وابسته شده. پسره انگار این عن خانومو میخواسته مادرش نذاشته. خواهر منم مامانش انتخاب کرد واس این عن عاغا. الانم کتبل رو گرفته که اینجوری گفتم دلش نشکنه. ولی در عین حالم میگه خب همه دوست دخترای قبلی من قشنگ بودن دیگه. با آدم زشت ک دوست نمیشدم. در این حد پررو

به خواهرتون بگید ندید بگیره و اصلا به روی طرف نیاره ولی حتما حتما خیلی ریزبینانه نامزدشو زیرنظر بگیر ...

وقتی عقد نیستن چرا این عنو قبول کنه و یاهاش راه بیاد معلومه پسره کاملا از این چشم چروناست و پاییند نی

بچه‌ها حالش خیلی بده من بهش میگم بهم بزن ولی نمیدونم چرا تو این مدت کم انقد وابسته شده. پسره انگار ا ...

از الان راهشو جدا کنه و درد بکشه خیلی بهتره از زمانی ک با یک بچه و روح و روان خسته و دل مرده برگرده چون این شوهری ازش در نمیاد 

بچه‌ها حالش خیلی بده من بهش میگم بهم بزن ولی نمیدونم چرا تو این مدت کم انقد وابسته شده. پسره انگار ا ...

خدابه فریاد خواهرت برسه اکه بخاد ادامه بده...... 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
2810