2777
2789
خب تو ک ی بار تجربه کردی منو بگو ک اولین بارمه😵‍💫

براشما اسون تره من اولیو اصلا درد نداشتم تازه شوهرم منو بزور برد زایشگاه دهانه رحمم ۷سانت باز شده بود نیم ساعت بدش زایمان کردم ولی الان چون یبار دردشو کشیدم هی استرس دارم ومیترسم

براشما اسون تره من اولیو اصلا درد نداشتم تازه شوهرم منو بزور برد زایشگاه دهانه رحمم ۷سانت باز شده بو ...

من دوس دارم تو خونه بمونم دهانه رحمم باز شه بعد اخراش برم بیمارستان ولی مترسم اتفاقی بیافته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من دوس دارم تو خونه بمونم دهانه رحمم باز شه بعد اخراش برم بیمارستان ولی مترسم اتفاقی بیافته

من تجربه نداشتم ۱۸ سالمم بود اطرافیان میگفتن درد زایمان اینجوریه ک اول کمرت درد میگیره من فقط دلم و رحمم و مثانه ام درد میکرد لگنم باز میشد منتظر بودم کمرم درد بگیره بدش برم🥺ولی شوهرم بنده خدا دید حالم خیلی بده تکون نمیتونم بخورم بزور منو برداشت برد اگ دیرتر بریم ک بهتره از معاینه های تکراری درامانیم🥺

من تجربه نداشتم ۱۸ سالمم بود اطرافیان میگفتن درد زایمان اینجوریه ک اول کمرت درد میگیره من فقط دلم و ...

خب سنت کم بوده بدنت اماده

من ۳۷ سالمه سالها نازایی داشتم.اینم خدا لطف کرد منت گذاشت داد بهمون

خدا خودش کمک کنه

خب سنت کم بوده بدنت امادهمن ۳۷ سالمه سالها نازایی داشتم.اینم خدا لطف کرد منت گذاشت داد بهمونخدا خودش ...

عزیزممم  خاهر من ۴۲سالشه ۱۷روز پیش زایمان کرد البته بچه ی چهارم دختر نداشت دختر میخاست خداروشکر ک دامن تون سبز شد😍❤️انشالله یه دختر پرخیر و برکت با عمر دراز خدا بهتون ببخشه

وای اون رهایی از درد بعدش فک کنم خیلی لذت بخش باشه اون راحتی ک بعد زایمان هست

بله کلا وقتی بچه رو میزارن روسینه ات اصلا یادت میره کجایی و توچه موقعیتی من حتی داشتن بخیه میزدن متوجع نشدم فقط حواسم به بچم بود از بغلم نیوفته

2810