2777
2789

اسی شما مادری دعات میگیره توروخدا دعام کن عمل امشب من موفقیت آمیز باشه دعاکن بگو خدایا این سمیه که امشب توده چربی رو برای بار چهارم داره عمل می‌کنه دکتر بتونه ریشه ی این توده رو بسوزونه و دیگه هیچوقت عود نکنه توروخدا دعاکن ازت خواهش میکنم منم برای سلامتی خودتو و بچت دعا میکنم ،😭😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی شما مادری دعات میگیره توروخدا دعام کن عمل امشب من موفقیت آمیز باشه دعاکن بگو خدایا این سمیه که ا ...

انشالله به حق امام رضا بسلامتی عملتونو پشت سر بذارید خداااا شفا بده همه مرضارو الخصوص شمارو گلم توکلت به خدا و ائمه باشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خانم‌های غیر باردارکمتر از ۵ mIU/mlآقایان سالمکمتر از ۲ mIU/mlهفته سوم بارداری۵ تا ۷۲ mIU/mlهفته چهارم بارداری۱۰ تا ۷۰۸ mIU/mlهفته پنجم بارداری۲۱۷ تا ۸۲۴۸ mIU/mlهفته ششم بارداری۱۵۲ تا ۳۲۱۷۷ mIU/mlهفته هفتم بارداری۴۰۵۹ تا ۱۵۳۷۶۷ mIU/mlهفته هشتم بارداری۳۱۳۶۶ تا ۱۴۹۰۹۴ mIU/mlهفته نهم بارداری۵۹۱۰۹ تا ۱۳۵۹۰۱ mIU/mlهفته دهم بارداری۴۴۱۸۶ تا ۱۷۰۴۰۹ mIU/ml

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 
چراااا کسی جواب نمیدهه😰😰

عزیزم نگران نباش همه مثل هم نیستن اینجا هم اکثرا متخصص نیستن به پزشکت نشون بده ان شاءالله تا آخر همه چی خوب باشه 

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 

هفته‌های ۳-۴: ۹-۱۳۰ (mIU/mL)

هفته‌های ۴-۵: ۷۵-۲۶۰۰ mIU/mL

هفته‌های ۵-۶: ۸۵۰-۲۰۸۰۰ mIU/mL

هفته‌های ۶-۷: ۴۰۰۰-۱۰۰۰۰۰ mIU/mL

هفته‌های ۷-۸: ۱۱۵۰۰-۲۸۹۰۰۰ mIU/mL

هفته‌های ۸-۱۲: ۱۷۰۰۰-۲۱۰۰۰۰ mIU/mL

هفته‌های ۱۲-۱۶: ۴۹۰۰-۹۶۰۰۰ mIU/mL

هفته‌های ۱۶-۲۹: ۱۴۰۰-۵۳۰۰۰ mIU/mL

هفته‌های ۲۹-۴۱: ۹۴۰-۶۰۰۰۰ mIU/mL

اینم هست از ی سایت دیگه 

رنج های اندازه گیری فرق می کنه نگران نباش