2777
2789
عنوان

باردارم و بارداری حالمو گرفته ❌خانمای باردار و مادرا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 55 پست
حتی شبها هم تهوع داشتم کلا قطع نمیشدجالبه سر پسر اولم فقط تا هفته ۱۲ داشتم الان با اینکه اینم پسره ک ...

راستی میگن تهوع زیاد نشانه جنسیت دختره 

شما پسر دارین درسته؟ ربطی ندارع یعنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میگذره😍😍هرثانیه بگو خدایا شکرت.ناباروری خیلی زیاد شده خیلیا ارزو دارن جای تو باشنمیگن اگه سی ...

واقعا باید خدا رو شکر کرد

هیچی شیرین تر از بچه نیس  

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

چقد مثل منی !منم ۱۰ هفته ام حالم داغونه البته دیابت ندارم جاش تیروئید دارم حسرت خوردن یه لیوان آب دارم قرص تهوع هم میخورم فایده نداره.

من یه بچه۳ ساله ام دارم نمیتونم استراحت کنم مجبورم پاشم

تا ۲ سالگیش سخته بعد خوب میشه همین که شب بخوابی دیگه خوبه

هیی منم همینو میگفتم

انقدر که سرجریان رفلاکس و کولیک اذیت شدم

حالا هم ۱۶ ماهشه فضوله از دیوار راست بالا میره همه چی میکنه تو دهنش.

ولی نسبت به ماه های اول تولد اره بهتره.همین که شبا یه خواب خوب داری باز بهتره

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

واقعا باید خدا رو شکر کردهیچی شیرین تر از بچه نیس

واقعا.

من ۶ سال ناباروری داشتم مطب دکتر رو متر کردم از بس رفتم و اومدم.

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

بچه اولته؟بزار دنیا بیاد اونوقت میفهمی من چی میگم

ی پسر ۴ ساله هم دارم با اینکه شبا اذیت میکرد و تا صبح بیدار بودم‌همین ک‌خوب بودم مشکلی نداشتم بعد مامانم زن داداشم کمکم میکنن همسرمم کمکم زیاد میکنه اما تو بارداری کسی کاری ازش بر نمیاد انقدر هفته های اولم حالم افتضاح بود میخواستم بندازمش

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تمام زندگیم پسرم،من برات میمیرم نفس مامان❤️

دختر خیلی ناامیدی کلی راه داری تا پشت سر بزاری از الان بخوای اینجوری کنی نمیتونی طاقت بیاری تا آخر

من خودم ته ناامیدا بودم یک درصد هم فکر نمیکردم این هفته رو ببینم گذشت درسته سخت بودا خیلی ام سخت ولی میگذره

از هر چیزی تو سرت غول بسازی همون میشه

منم خرید نکردم یه سری وسیله از قبل داشتم و چندتا مامانم خرید بعدا دنیا بیاد میشه رفت خرید غصه اونو نخور

استراحت بد نیست من از هفته ۵ که فهمیدم خوابیدم تا الان که ۲۹ هفته ام فقط مراقب افسردگی باش همین

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقد مثل منی !منم ۱۰ هفته ام حالم داغونه البته دیابت ندارم جاش تیروئید دارم حسرت خوردن یه لیوان آب دا ...

منم قرص میخورم تاثیر ندارع 

البته همون قرصم تا میخورم جون میدم 

ایشالا ب سلامتی دنیا بیاد 

ببینیش😂😂خودتو اماده کن برای بچه داری که خیلی سختهیه روز میگی کاش هنوز تو شکمم بودی

نه بابا بارداری سختتره خدایی 

بچه رو باز دنیا بیاد یه ساعت میدی دست خواهری مادری شوهری کسی میری یه لقمه غذا میخوری حموم میری حتی شب بیداری سخت نیس به خدا 

ولی بارداری خود مریضیه ،حالت بده اصلا نه غذایی نه خوابی نه ارامشی به هیشکیم نمیتونی بسپاری تا دردت فقط ۵ دقیقه اروم بشه 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چقد مثل منی !منم ۱۰ هفته ام حالم داغونه البته دیابت ندارم جاش تیروئید دارم حسرت خوردن یه لیوان آب دا ...

تازه ماها ک بچه کوچیک داریم اوضاعمون بدتره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بابا بارداری سختتره خدایی بچه رو باز دنیا بیاد یه ساعت میدی دست خواهری مادری شوهری کسی میری یه لق ...

منم موافقم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی پسر ۴ ساله هم دارم با اینکه شبا اذیت میکرد و تا صبح بیدار بودم‌همین ک‌خوب بودم مشکلی نداشتم بعد ما ...

منم باهات موافقم تو بارداری حال بد ارامش ازت میگیره 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

2810