2777
2789
عنوان

باردارم و بارداری حالمو گرفته ❌خانمای باردار و مادرا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 55 پست
تازه ماها ک بچه کوچیک داریم اوضاعمون بدتره

من سر اولی ام همینجوری بودم انگار کرونا داشته باشم اینجوری ام

خیلی ام سخته همش غر میزنه دراز نکش از اینکه حالم بد باشه میترسه بالامیارم گریه میکنه همش دلش بازی میخاد

منم باهات موافقم تو بارداری حال بد ارامش ازت میگیره

بخدا زندگی ندارم اصلا توان حرف زدن ندارم

حتی حوصله ندارم موهامو‌شانه کنم منی ک انقدر برام مهم بود همیشه مرتب و …الان جلو آینه هم نمیرم اما باز خداروشکر حالم از اوایل خیلی خیلی بهتره

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تمام زندگیم پسرم،من برات میمیرم نفس مامان❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سر اولی ام همینجوری بودم انگار کرونا داشته باشم اینجوری امخیلی ام سخته همش غر میزنه دراز نکش از ا ...

پسر منم همینه همش میگه بازی کنیم من حتی حال ندارم حرف بزنم اما بعضی وقتا مجبورم،سر پسرمم حالم بد بود اما همش خونه مامانمم بودم اما الان پسرم اونجا اذیت میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستی میگن تهوع زیاد نشانه جنسیت دختره شما پسر دارین درسته؟ ربطی ندارع یعنی

من فکر میکردم دومی دختره هنوز خوب نشدم همه میگفتن دختر داری ک انقدر نابودی،فکر کنم الکیه ربط به مدل بدن داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا زندگی ندارم اصلا توان حرف زدن ندارمحتی حوصله ندارم موهامو‌شانه کنم منی ک انقدر برام مهم بود همی ...

اره انگار حال منو میگی 😭😭😭😭 منم نمیتونم حموم برم و مو شونه کنم من قبلا هرروز هی حموم و ....

من پا میشم یه ظرف بشورم صد بار ضعف میکنم 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ی پسر ۴ ساله هم دارم با اینکه شبا اذیت میکرد و تا صبح بیدار بودم‌همین ک‌خوب بودم مشکلی نداشتم بعد ما ...

عزیززززم زنده باشن دوتاش❤️🌿

خوش به حالت.

من هییییچ کس کمکم نبود تو بچه داری.

مامانم راحش دوره.مادرشوهرمم فوت شده خانواده شوهرمم همه عیال وار هستن.

یه بچه نارس خودم تنها...

چه روزای سختی بود

بعضی شبا پا میشدم فقط نگاه میکردم ببینم هنوز زنده اس نفس میکشه؟

حالش خیلی بد بود تو ان آی سیو.خداروشکر گذشت

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

نه بابا بارداری سختتره خدایی بچه رو باز دنیا بیاد یه ساعت میدی دست خواهری مادری شوهری کسی میری یه لق ...

دیگه هرکس نظری داره

من چون کسی کمکم نبود هی میگفتم کاش تو شکمم بودی😂

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

عزیززززم زنده باشن دوتاش❤️🌿خوش به حالت.من هییییچ کس کمکم نبود تو بچه داری.مامانم راحش دوره.مادرشوهر ...

خداروشکر گذشت بهش فکر نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی سخته 😭😭😭😭🤦با این وضعیت فکنم اصلا نتونم برا بچم برم خرید فقط بمونم خونه رو این تخت لعنتی

احتمالا تا هفته۱۶همینطوری هستی باز تا ۳۰هفته حالت خیلی خوب میشه باز از ۳۰حال بدی شروع میشه چون خودم دقیقا همینجوری بودم الان ۳۵هفته ام امشب کلی از حال بدم گریه کردم