2777
2789
عنوان

باردارم و بارداری حالمو گرفته ❌خانمای باردار و مادرا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 55 پست
اره

کلی جا داری خواهر صبرتو زیاد کن

غول های مرحله آخر مونده

😀

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

😭😭😭😭 خیلی سخته خیلی حاضرم ساعتها درد بکشم ولی لحظه ای تهوع نداشته باشم

دیوانه کننده س واقعا حق داری

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببینیش😂😂خودتو اماده کن برای بچه داری که خیلی سختهیه روز میگی کاش هنوز تو شکمم بودی

نهههه باز بچه داری راحت‌تره بارداری وحشتناک انگار مریضی هر لحظه ی جوریته

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تمام زندگیم پسرم،من برات میمیرم نفس مامان❤️
ببینیش😂😂خودتو اماده کن برای بچه داری که خیلی سختهیه روز میگی کاش هنوز تو شکمم بودی

همه چیووووو همه نوع دردیو تحمل میکنم غیر تهوع 

از بچگی وقتی مریض میشدم یا مسافرت می‌رفتیم تو ماشین تهوع می‌گرفتم میمردم و زنده میشدم اینم از بارداری ک شبانه روز ...

نهههه باز بچه داری راحت‌تره بارداری وحشتناک انگار مریضی هر لحظه ی جوریته

بچه اولته؟

بزار دنیا بیاد اونوقت میفهمی من چی میگم

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

بچه اولته؟بزار دنیا بیاد اونوقت میفهمی من چی میگم

تا ۲ سالگیش سخته بعد خوب میشه  

همین که شب بخوابی دیگه خوبه

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

همه چیووووو همه نوع دردیو تحمل میکنم غیر تهوع از بچگی وقتی مریض میشدم یا مسافرت می‌رفتیم تو ماشین ته ...

حتی شبها هم تهوع داشتم کلا قطع نمیشد

جالبه سر پسر اولم فقط تا هفته ۱۲ داشتم الان با اینکه اینم پسره کلا قطعی نداره

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تمام زندگیم پسرم،من برات میمیرم نفس مامان❤️

همش برام یاد اوری شد باز 

اه چه ماه ها و روزای بدی گذروندم عمرم رفت با این دردا بره دیگه برنگرده اون روزا که تو حسرت یه قلوپ اب گریه میکردم 

من تا ۷ ماهگی درگیر بودم عزیز تورو نمیدونم 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

همه چیووووو همه نوع دردیو تحمل میکنم غیر تهوع از بچگی وقتی مریض میشدم یا مسافرت می‌رفتیم تو ماشین ته ...

عزیزم میگذره😍😍

هرثانیه بگو خدایا شکرت.ناباروری خیلی زیاد شده خیلیا ارزو دارن جای تو باشن

میگن اگه سیرابی بخوری تو بارداری تهوع برطرف میشه امتحان نکردی؟

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

2810