2777
2789

من تا نرم کتابخونه درس نمیخونم مطالعه نمیکنم و ...

کتابخونه هم حوصله ندارم برم

حالا خونه آرومه مشکلی نیس ولی اصلا حس درس خوندن تو خونه ندارم

ورزش هم نمیکنم چون باشگاه نمیرم

توخونه حوصله و حس ورزش ندارم بااینکه جا هست مشکلی نیس

همشم خونه ام بدم میاد از بیرون رفتن

از صبح تا شب تو اتاق ،خوابم فیلم نگاه میکنم یا تو گوشی ام

خسته شدم از این زندگی انگلی، هزارآرزو داشتم که بااین شیوه زندگی از بین رفت

چکار کنم واقعاااا دست و دلم نمیره سمت هیچی انگار وزنه بهم وصل کردن.

مجردم ،داره سی سالم میشه شغلم منتظرم شاااید فرجی شد خبرم کردن گفتن بیا

از آینده میترسم، ده سال دیگه چهل سالم میشه، نه شغلی دارم نه پس اندازی نه درامدی ، حتی یه دونه طلای کوچیکم ندارم هیچی هیچی. همین الان تو کارتم دو هزارتومنه.

تا ارشد درس خوندم. یه شغل انلاین دارم که مشتری ندارم پول تبلیغاتم ندارم. از طریق کامنت گذاشتن زیر پستا کارمو تبلیغ میکردم که اینستا پیجامو بلاک کرد الانم هر پیجی میزنم همش بلاک میکنه دیگه یه دونه مشتری هم ندارم. کارمم کم درامده هر چی در میارم بلافاصله خرج میشه.

شانس ازدواجم ندارم که مثلا یه شوهر پولداری چیزی گیرم بیاد . 

از صبح تاشب خوابم تو خونه و فیلم نگاه میکنم و تو گوشی میچرخم دست و دلم به کار دیگه ای نمیره. 

یه لحظه به چهل سالگیم و بعدش فکر کردم واقعا ترسیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهترین راه ترک عادت بد که تجربه کردم پول گذاشتنه

مثلا بگو اگه این کار رو ادامه بدم باید یک میلیون صدقه بدم

صدقه خوبه و در حد توانت انجام بده اما وقتی زیاد باشه سختته و کار بد رو ترک میکنی

منم تو خونه نمیتونم درس بخونم، برای اینکه خودم آروم کنم میگم تو خونه جای درس خوندن نیست کتابخانه جاش.

اگه اینجوریه هممون تو ازدواج بد شانسیم آدم پولدار اگه بیاد خواستگارمون هم خسیس از آب در میاد😂

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!