2777
2789
اره دکتر داروهام کم کرد دوباره برگشت. من از بیرون خیلی زندگی موفقی دارم ولی درونم غوغاست

خب‌نباید‌کم‌کنه.همون‌مقدار قبلی بخور میدونم‌بدت میاد از قرص ولی‌بهترین راه برای ذرمان افسردگی‌اول دارو‌بعد روانشناس سوم بی محلی بگو‌هیچیم‌نیس.انقد تظاهرکن ب خوب بودن تا افسردگی‌ حتی اگه بیاد برات مسخره باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت می‌دونی از کجاست حال بدت؟ من می‌دونم ولی کاری ازم بر نمیاد

برای من یکی دوتا نیست

یکیش محیط خونمونه و دعواهای خانوادگی 

یکیش گذشته تلخی ک داشتم

و خیلی چیزای دیگ

ب قول شما منم کاری ازم برنمیاد

خودمو سپردم ب روانشناس ولی جلساتش یجوریه واسم

اونجا ک میرم مغزم قفل میشه

خب‌نباید‌کم‌کنه.همون‌مقدار قبلی بخور میدونم‌بدت میاد از قرص ولی‌بهترین راه برای ذرمان افسردگی‌اول دا ...

دوباره مثل قبل میخورم. بنظرت من یه روزی خوب میشم؟ داروهای افسردگی خیلی عوارض داشت برام. نمیتونم اینجا بگم

دوباره مثل قبل میخورم. بنظرت من یه روزی خوب میشم؟ داروهای افسردگی خیلی عوارض داشت برام. نمیتونم اینج ...

منم افسردگی‌نداشتم‌اضطراب داشتم.بعد زایمان.ببین صادقانه بگم‌کسی‌ک‌بیماری روحی‌میگیره وقتی خوب‌میشه ولی بازم اثرش ب مقدار کم‌تااخر باهاشه.من هم دارو خوردم هم تراپی رفتم ولی هنوز بعضی اوقات استرس مییگیرم‌ولی بی محلی‌میکنم.میگم‌عیب‌نداره‌منو‌نمیکشه ک باهاش دوست شدم.افسردگیو‌بپذیر ولی ن باین معنی ک‌بشینی‌کنج‌خونه بگی‌افسردم.ن.اینکه بهت کاری‌بگن‌بگی‌چون افسردم نمیتونم‌ انجام بدم اشتباهه.حتی اگه‌حالت خیلی بده نفس عمیق بکش.بگو‌عیب‌نداره میگذره.۹۹ درصد جهان افسردن یکی‌خفیف یکی شدید بگو اینم‌میگذره.انقد تمرین کن‌ک‌هروقت حالتای حال خرابی اومد بگو‌ عیب نداره الان خودمو‌مشغول میکنم‌میره.و اینکه حتما خوب میشی و‌قوی تر میشی.خوبیه افسردگی‌اینه ک‌پخته ترمیشی از اون‌حالت لوس و‌حساس بودن درمیای.مقاوم‌میشی دربرابز مشکلات.چون‌تونستی افسرذگی‌شکست بدی پس بقیع مشکلات هیچن.موفق باشی عزیزم