2777
2789
عنوان

بچه ها میایین کمک جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 23 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی کسی قدر خوبی تو ندونست ادامه نده

پیج منو هیچکدوم از خانواده همسرم ندارن 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
چطوری قطع ارتباطی و یک ساختمونشوهرت نمیره اونجا؟؟؟بچه آن چی

من چندبار دعوا کردیم سلام هم نمیدیم به هم ازکنارهم رد میشیم به شوهرم گفتم مااینطوری راحتیم 

یه سلام مجبوری به ننش میدم بزرگتر مجبورممممم

اون میره۱،۲ ساعت میشینه میاد

من چندبار دعوا کردیم سلام هم نمیدیم به هم ازکنارهم رد میشیم به شوهرم گفتم مااینطوری راحتیم یه سلام م ...

اگر شوهرت پر نکنن خوبه

من اونجا آب بخورم به شوهرم میگن زنت این جوری آب خورد  

منم میگم خوب چی الان باز می‌خوان من و تو دعوا کنیم زنگ بزن داریم میریم دادگاه طلاق بگیریم راحت بشن همسرم خفه میشه

منم کوچکترین عیب و بدی کردن شون میگم

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
اگر شوهرت پر نکنن خوبهمن اونجا آب بخورم به شوهرم میگن زنت این جوری آب خورد منم میگم خوب چی الان باز ...

اره عین شما هرکار میکنم یه حرف میزنن خستهشدم شوهرمممیگه اونا بگن تو هیچی نگو گفتم بیااااا

پر که میکنن 

من کلا ازاونا هیچی نمیگم 

شوهرم وقتیم ازاونا میگه میگم چرا پشتم حرف میزنن ما قهریم غلط میکنن حرف میزنن از من اخرین بار گفتم اونیکی پشتم حرف میزنه پشتمو میخوره اونیکه جلوم میگه جلورو  لال شد

رفت به اونا گفت🤣🤣🤣🤣🤭🤭 بدتر قهر کردیم خوب شد گفت برن به درک خیری ندیدم لااقل راحتم نمیحرفم

اره عین شما هرکار میکنم یه حرف میزنن خستهشدم شوهرمممیگه اونا بگن تو هیچی نگو گفتم بیاااااپر که میکنن ...

دمت گرم با جوابت

آره واقعا خانواده های شوهر گوووووه همه شون سقط شن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر