2777
2789
عنوان

بچه ها میایین کمک جاری

290 بازدید | 23 پست

دوستان من ب این جاری که تازه  بود تو اسبابا کشی بهش کمک کردم مث دوست میدونستمش فک میکردم با بقیه جاری ها فرق داره امروز دیدم پیج کاریمو انفالو کرده  منم پیج دومو انفالو کردم بنظرتون پیجشو هم انفالو کنم و بندازمش بیرون؟؟

یه بارم اومده بودن خونمون شب بچش گریه کرد نصف شبی پاشدن رفتن شهرشون بنظرم بی احترامی به صاحبخونس!

کمکم میکنید دیگه دوست ندارم ادم حسابش کنم این همه کمک و خوبی اخرش این  یدونه نتونست حمایت کنه از حسودی

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورو خودت نیار..دیگه هم کاری براش نکن

اخه میسوزم این همه خوبی کنی بعد اینجور کنن

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          
جاری کی راه میده تو پیج .بندازش بیرون بلاکش کن😐

واقعا

[QUOTE=360869099]اخه میسوزم این همه خوبی کنی بعد اینجور کنن[/QUOTکلا از همه جا بلاک کنولی شمارش پاک ...

شما خودت بودی همین کارو میکردین؟

شما خودت بودی همین کارو میکردین؟

بله

من خواهر شوهرم بلاک کردم

حتی شماره ها رو پاک کردم زنگ زد گفتم ببخشید شما ؟؟؟

و بعد هم گفت شماره ام نداشتی گفتم نه پاک شده بود از گوشی کارتون

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
بلهمن خواهر شوهرم بلاک کردمحتی شماره ها رو پاک کردم زنگ زد گفتم ببخشید شما ؟؟؟و بعد هم گفت شماره ام ...

افرین بهت 

آره ..باوو بهشم زنگ نزن

زنگ که نمیزدم باشه

زنگ که نمیزدم باشه

از من به تو نصیحت به جاری جماعت نه تنها خوبی نکن بلکه محل نذار و سرسنگین باش

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘