2777
2789
عنوان

بعضی همسایه ها چقدر خوبن🙂🫀

204 بازدید | 6 پست

از بیرون اومدم به زور از پله ها بالا میومدم 

شوهر همسایمون پرستاره شیفتش تازه تموم شده بود منو که دید پرسید باز کلیه ات درد گرفته؟گفتم آره 

و اومدم داخل 

خانومش زنگ زد گفت کسی پیشته گفتم نه 

گفت خیلی درد داری گفتم آره مسکنم تموم کردم زنگ زدم بیارن برام گفت بذار بیام پایین پیشت پس گفتم نیازی نیست و ....

یهو بعد پنج دقیقه اومد پایین یه بسته قرص و شیاف همراهش بود گفت حتما استفاده کن حالتم بد شد اول به خودم بگو🥺

فداش بشم من پنج ماهه بارداره خودش دو تا بچه کوچیکم داره

همه همسایه هامون اینطورین 

من خودم بچه غرب کشورم جنوب زندگی میکنم مردمش خیلی خونگرم و مهربونن🥺

خدا حفظشون کنه

کاربری از اوایل مهر به بعد دست منه💛

همسایه ی خوب نعمته واقعا👌🏻🥹

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خدا حفظشون کنه 😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️
همسایه ی خوب نعمته واقعا👌🏻🥹

شاید باورت نشه وقتی فهمید مشکل کلیه دارم 

هر روز میپپرسید حالمو یا اگر مسکنی چیزی نداشتم می‌گفت بیارم برات 

کاربری از اوایل مهر به بعد دست منه💛
شاید باورت نشه وقتی فهمید مشکل کلیه دارم هر روز میپپرسید حالمو یا اگر مسکنی چیزی نداشتم می‌گفت بیارم ...

الهیییی🥹 

چقد مهربون 

خداحفظشون کنه ایشالا❤️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه