2777
2789
عنوان

پسره بی دلیل ولم کرد

129 بازدید | 17 پست

باهم خوب بودیم تا دیروز این موقع با ماشین رفتم باشگاه در خونشون بود گفت منم میرم خداخافظی ک کرد من حس باشگاه نداشتم میخاستم برم خونه ۵ دقیقه بعد زنگ زد کجایی قهوه گرفتم من تو ماشین داشتم دودوتا چهارتا میکردم برم باشگاه یا نه ک زنگ زد سریع پیاده شدم ب شوخی گفتم میخاستم بپبچم برما ی اخمی کرد  خلاصع قهوه گرفتم رفتم سالن بعد دوساعت پیام دادم من الان تمرینم تموم شد نوشت سعی کن ن بپیچونی ن دروغ بگی نوشتم باز چیشده ج نداد ی بارم زنگ زدم جواب نداد درصورتی ک تو تل انلاین بود بعد نوشت چیزی نشده خیلی واضح گفتم منم نوشتم باشه دیگه رفته ک رفتهههه ن شب بخیر ن امروز هیچ پیامی نداده منم محلش نزاشتم اما ذهنم درگیره و غرورم اجازه نمیده بپرسم چرااا

بنظر شما چراا؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیلش مشخصه...چون براش جدی نبودید...پسرای تو کوچه خیابون و اینستا و فضای مجازی و... همینن فقط برای وقت گذروندن میان با دخترا دوست میشن به همین دلیل هم الکی و بدون دلیل میذارن میرن چون احتمالا یکی بهترش رو پیدا کردن

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
2810