2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تب وعوارض تا ۷۲ ساعت

راستی قد ووزن بچه تون چقد بود؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
ب منم گفتن فقط ٢٤ساعت بده ك دادم منم

میخوای خیالت راحت شه از دکترش بپرس

چون من همیشه دکتر پسرم واکسناشو میزنه تا دو روز قطره میدیم

حالت سرما خوردگی ممکنه بعدش بروز کنه ولی تب فک نکنم بخاطر واکسن باشه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
تب وعوارض تا ۷۲ ساعتراستی قد ووزن بچه تون چقد بود؟

يعني شنبه ميشد روز سوم واكسنه دخترم ديگه روزاي اولم هيچي نداشت حالا از ديروز هم بي اشتها شده هم تب ذاره ولي بازيم ميكنه

میخوای خیالت راحت شه از دکترش بپرسچون من همیشه دکتر پسرم واکسناشو میزنه تا دو روز قطره میدیمحالت سرم ...

نميدونم بخدا فردا بهتر نشه ميبرمش دكتر عفوني خودش،اخه اون سري برديم هيچي نداد نفت تا سه روز تب حل بشه مسكلي نيست برا همين اين سري زود نبردمش

يعني شنبه ميشد روز سوم واكسنه دخترم ديگه روزاي اولم هيچي نداشت حالا از ديروز هم بي اشتها شده هم تب ذ ...

استامینوفن بده تبش کنترل کن اگ خدایی نکرده گلو درد اینا شد بدون که سرما خورده

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

قو و وزن دخترتون میگید چقدر بود؟

اره عزيزم ميدم شربت بالا مياره شياف ميزنم براش🥲

همون شیاف بزن

2810