یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️
زیادن سوال باید برعکس میبود که بتونم جواب بدم 😂ولی محسن ابراهیم زاده، آرون افشار، مجید رضوی، ماکان ...
افرین همه شونو منم خوشم نمیاد 🤐🤐
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه میشه یادم نیاد،تو یکی از تاپیکا کلی گفتیم و خندیدم🥹🤭❤️
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه
یه سوال استارتر گفتی امیر مقاره یعنی صدای رهام هادیان قبولته (تک خوانی)خودم از ابراهیم زاده ،راغب و ...
هر دوشون باهم داغونن
یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم
ببین به جای اینا مثلاً میتونم وقتمو بذارم هایده مهستی فریدون فروغی فرهاد مهراد الهه آهنگهای خوب و ...
شروین حاجی پورم قشنگه آهنگاش
وای دقیقاااااا😂😂😂زمانی که تو پاپ بود هم آهنگاش چرت بود کم مونده بود به رپ حمله کنه 😑عاشق جواب یا ...
یاس با ادب ترین و با شخصیت ترین رپری هست که دیدم
۸۰ درصد خواننده های پاپ ایران.تو رپ هم این بچه سال های نسل پنجی و دانیال و کوروش و ایمانمون و اینجور رپرها که فقط واسه پول میخونن و اصلا بلد نیستن رپ بخونن