2777
2789

من همسرم ی جای دور معلمه

من شهر خودم

چشمش درد میکرد امد شهر نزدیک شهر ما حدود ۳۰ کیلومتر دور تر 

گفت میام پیش شما سر بزنم

خیلی خوشحال شدم حدودا ساعت ۱۲ ونیم ظهر بودی هویی زنگ زد گفتن بازدید میان نمیتونم بیام بنزین ندارم تا بیام اونجا دیر میشه 

دیگ گفتم باشه 

ساعتای ۲ زنگ زدم گفتم نزدیک محل کارت هستی ؟

گفت نه من توی شهر هستم همکاران گفتن وسایل بخر و فلان 

گفت برگردم ی هویی گفت ضبط روی بلوتوثه قطع کرد😐

من پیام دادم گفتم بیا برگرد و باز پیام دادم چرا جواب نمیدی 

اصلا زنگ نزد بعدش 

خیلی ناراحتم بچه ها بهش زنگ اصلا نزدم تا حالا 

ی جوری شدم 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس میکنم من خیلی چسبیذم اینطوری بی محلی کرد؟؟!

چطور برای پیش ما بنزین نذاشت برای همکاران وسایلشون بنزین داره؟؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
یعنی جدا زندگی میکنین؟ یکیتون انتقالی بگیره این چه زندگیه ؟ سرش شلوغ بوده دیگه چون دورین حساس شدی

نه آخر هفته میاد تعطیل بشه 

شرایط نداشت ناراحت نشو

رفتم توی یکی از برنامه هاش ک توی گوشی من نصبه 

ساعت ۵ ونیم بازدید زده 

ولی چطور نه زنگی ب من زد ن پیامی 

رفتم توی یکی از برنامه هاش ک توی گوشی من نصبه ساعت ۵ ونیم بازدید زده ولی چطور نه زنگی ب من زد ن پیام ...

خب چرا شهری که مدرسه اش اونجاست خونه نمیگیرین؟مرد رو که نبایدتنهاگذاشت به حال خودش

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
هفته ای یه بار همو میبینین؟ دوری سردی میاره دیگه به نبود هم عادت میکنین... بعدم دوری باعث دلخوری و س ...

نه عزیزم 

پنج شنبه و جمعه خونه هست 

همکارش آقا هست 

نه شرایطش نیست کار من اینجا رسمی هست 

خب چرا شهری که مدرسه اش اونجاست خونه نمیگیرین؟مرد رو که نبایدتنهاگذاشت به حال خودش

نمیشع گلم من اینجا رسمی هستم 

نمیشع گلم من اینجا رسمی هستم

خب اقدام کنیدهرسال یکیتون انتقالی بگیرید

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
عقد هستین؟

نه عزیزم ی دختر دارم

2810