2777
2789
عنوان

جلو چشم شوهر یا یواشکی👄

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 42 پست

دلم میخواد نخندم ولی ببخشید😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

اون ماسک ناحیه نشیمنگاه رو فقط جلوش بزار تا ببینه... بقیه رو تو خفا بزار

دیشب بهم میگفت رو ناحیه نشیمنگاه هم بذار 

خیلی بهم برخورد میگفت کدره راست میگه چون سبزه م‌و پوست اون قسمت تیره ست

بهم برخورد با اون حرفش و باهاش کمی بحث کردم

اتفاقا فکر میکردم ندونه اون قسمت میذارم بهتره که 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی از مردها متاسفانه تصور درستی از زن ها ندارن ( هم برخورد ندارن هم به خاطر مجازی) مثلا فکر میکنن ...

دیگه بعد حداقل یه ماه زندگی کردن تو این دوره زمونه، فکر نکنم ندونن. اون دوست پسره ممکنه ندونه

دیشب بهم میگفت رو ناحیه نشیمنگاه هم بذار خیلی بهم برخورد میگفت کدره راست میگه چون سبزه م‌و پوست اون ...

نه حتما جلوش بزار رو نشیمنگاه که ببینه... خیلی تاثیر داره اصلا تأثیر ماسک هم بیشتر میشه

اگه اهل گیر دادن و ... نیست به نظرم خوبه گاهی جلو چشمش از این کارا کرد تا بدونه ما چقدر برای خودمون و پوستمون ارزش قائلیم ، اونم ناخودآگاه به مرور این میره تو ذهنش و به این باور میرسه که همونطور که ما برای خودمون ارزش قائلیم اونم برامون ارزش قائل باشه

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊
دیگه بعد حداقل یه ماه زندگی کردن تو این دوره زمونه، فکر نکنم ندونن. اون دوست پسره ممکنه ندونه

این قدر دیدم طرف به یه ذره تیرگی گیر داده یا زنش رو با عملی‌ها مقایسه کرده نمیدونم واقعا

🍷🌊You'll be the saddest part of me

منیک، شوهرم موهامو رنگ میذاره... نوک گیری میکنه،، و.... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

اره انفاقا برای هر دو میذارمدیشب دیدم همسرم میگه از اینا رو ناحیه نشیمنگاه ت هم بذار کدره بذار بهتر ...

عجب 😐😐😐

همینه که هست نه که خودشون خیلی صاف و شیشه این.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡