2777
2789
عنوان

جلو چشم شوهر یا یواشکی👄

528 بازدید | 42 پست

خانمایی که توی زندگی زناشویی موفقین، یه سری ها میگن مراقبت هایی مثل گذاشتن ماسک روی پوست رو جلو چشم شوهر انجام بدین و یه سری ها میگن نه

بذارین نتیجه رو ببینه صرفا!

من منزل که هستم خیلی ماسک های خونگی مختلف میذارم جلو چشم شوهر، اما نمیدونم بهتره این کار رو نکنم یا بکنم!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه دوتاتون بزار باحال میشه😌

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

برای جوش چانه چی بزارم ؟سر سفید ن و بیشتر چونم میزنه؟

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

واه به چه چیزا فکر میکنین. اون آرایشه که میگن جلو چشم شوهر نباشه اونم برا اعصاب و روان خود زنه که هی شوهره نگه از اونا نمال اینو زیاد زدی و فلان. وقتی صرفا نتیجه رو ببینن چون کلی نگر هستن متوجه نمیشن چی کار کردی.

روتین پوستی اتفاقا جلو چشمش باشه بهتره که ببینه برا پوستت و زیباییت ارزش قائلی و برای خودت وقت میذاری.