2777
2789
عنوان

مهریه و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 29 پست
مشکلاتتون قابل حله؟ هر دو دوست دارید زندگی رو ادامه بدید؟

بهم خیانت کرده و داره میکنه حکم جلبشو داشتم رفتم رضایت دادم دلم نیومد بیوفته زندان بعد اون چندبار بم گفته برگرد اومد گریه کرد ولی نتونستم برگردم چون کتکم زد پدرمو فوش میداد پدرم فوت شده خواهرش شوهرش فوت شد بچه هایه خواهرشو هر روز میبرد سر خاک میومد پدر منو فوش میداد و با چاقو میزد تو سرم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز قاضی ۳ تا پیش پرداخت برام از جلو انداخت رفتم کنارش گفتم این کارو نکن اقایه قاضی بزار یه امیدی ...

عزیزم چقدر ناراحت شدم برات 

چی شد ک جدا شدی ؟

یا رب منو ببخش ....غیر از تو به هر سو دویدم غربت بود 
عزیزم چقدر ناراحت شدم برات چی شد ک جدا شدی ؟

جدا نشدم 

کتکم میزد فوشم میداد خیانت میکرد و میکنه گردنشو کبود دیدم بعد کتکم میزد میگفت خودم کردم تا تو بری هیچی نگفتم رفتم بعد هر شب یه دختر بهش زنگ میزد میرفت خونه ی مادرش اینا با پسرداییشان مینشستن اون دختره رو ایسگا میکردن 

💔💔💔بعد زایمان بچه پیش خودت میمونه؟ یعنی از کارهاش پشیمونه؟

اره بابا بچمو بهش نمیدم ولی میترسونمش میگم باید بچتو خودت ببری من میخوام بعد طلاق ازدواج کنم میگه بشین تا طلاقت بدم 

کارهاشو بازم انجام میده مطمعنم 

اره بابا بچمو بهش نمیدم ولی میترسونمش میگم باید بچتو خودت ببری من میخوام بعد طلاق ازدواج کنم میگه بش ...

پس اگر پشیمون نیست و میخواد به کارهاش ادامه بده ، حق و حقوقت رو کامل بگیری بهتر نیست؟ 

تو این مسیر با یک وکیل یا مشاور حقوقی هم مشورت کن تا با آگاهی پیش بری. 

اره بابا بچمو بهش نمیدم ولی میترسونمش میگم باید بچتو خودت ببری من میخوام بعد طلاق ازدواج کنم میگه بش ...

از ته دلم دعا میکنم این روزهای آخر بارداری رو به سلامت پشت سر بذاری و به سلامتی فرزندت به دنیا بیاد. 🌸

إن شاالله هر چیزی که برات خیر و صلاحه ، همون برات پیش بیاد.

پس اگر پشیمون نیست و میخواد به کارهاش ادامه بده ، حق و حقوقت رو کامل بگیری بهتر نیست؟ تو این مسیر با ...

عزیزم نیاز ندارم به وکیل فقط پول میگیرن نفقه و مهریه حق زنه ولی خب من نمیخوام به اینجاها بکشه 

عزیزم نیاز ندارم به وکیل فقط پول میگیرن نفقه و مهریه حق زنه ولی خب من نمیخوام به اینجاها بکشه

نه منظورم در حد مشورت با وکیل بود.

در مورد بچه و ... 

یعنی فقط میخوای بترسونیش که بعدش برگردید به زندگی؟ 

فداتشممم🥺❤️

إن شاالله اگر واقعا خیر و صلاحت ادامه زندگی با همسرته ، همسرت به معنای واقعی از کارهاش پشیمون بشه و همجوره برات جبران کنه و از این به بعد زندگیتون شیرین بشه. 🌸

2810