سلام خانوما امروز دادگا اعسارم بود من ۲۰ روز دیگه زایمانمه قاضی حکم داد حداقل تا این ۱۰ آذر بهم سکه پرداخت کنه همسرم ولی دلم نمیاد خیلی حالم بده نمیدونم چیکار کنم 🥲از اون ورم نمیشههه مادرم خرج بیمارستانمو بده امروز قاضی حکمو صادر کرد و گفت تا ۱۰ آذر سکه رو باید بده خانومش ۲۰ آذر زایمانشه بعد مهریمو قسطی کردن هر ۷ ماه یه بار اینم بگم شوهرم خیلی هیزه و نامرده ولی دلم نمیاد ازش مهریه بگیرم
مشکلاتتون قابل حله؟ هر دو دوست دارید زندگی رو ادامه بدید؟
بهم خیانت کرده و داره میکنه حکم جلبشو داشتم رفتم رضایت دادم دلم نیومد بیوفته زندان بعد اون چندبار بم گفته برگرد اومد گریه کرد ولی نتونستم برگردم چون کتکم زد پدرمو فوش میداد پدرم فوت شده خواهرش شوهرش فوت شد بچه هایه خواهرشو هر روز میبرد سر خاک میومد پدر منو فوش میداد و با چاقو میزد تو سرم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کتکم میزد فوشم میداد خیانت میکرد و میکنه گردنشو کبود دیدم بعد کتکم میزد میگفت خودم کردم تا تو بری هیچی نگفتم رفتم بعد هر شب یه دختر بهش زنگ میزد میرفت خونه ی مادرش اینا با پسرداییشان مینشستن اون دختره رو ایسگا میکردن
إن شاالله اگر واقعا خیر و صلاحت ادامه زندگی با همسرته ، همسرت به معنای واقعی از کارهاش پشیمون بشه و همجوره برات جبران کنه و از این به بعد زندگیتون شیرین بشه. 🌸