2777
2789
عنوان

ازدواج ترکا هزینه بره (علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 29 پست
یاخدا.عجب شانسی دارنددد. مگه خون برادرشوهرت رنگینه

آخه اینا به کنار نمی دونم چرا موقع کمک و دکتر بردن مسافرت بردن فقط فقط شوهرم و صدا میکنن به اون نمیگن موقع خرج کردن به اون میگن به شوهر من نمیگن

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ بامزه😂

آخه این پول زیادی نیست ک چون زیاد شاباش میدن مثل شاباشه 

مثلا دم در که عروس میاد قربونی میکنن طرف که میخواد قربونی کنه میگه چاقوم نمیبره ی پولی میدن بهش چاقوش تیز میشه😅

در جهانی دیگر؛شاید...»»»
آخه اینا به کنار نمی دونم چرا موقع کمک و دکتر بردن مسافرت بردن فقط فقط شوهرم و صدا میکنن به اون نمیگ ...

تو خانواده های ایرانی هر بچه ای ک مطیع و حرف گوش گن باشه مادر پدر بهش نمیرسن تازه کار هم میریزن سرش 

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

آخه این پول زیادی نیست ک چون زیاد شاباش میدن مثل شاباشه مثلا دم در که عروس میاد قربونی میکنن طرف که ...

اهاان.ولی باحاله😂

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

از همین رسمای بامزه گوگولیی بگو دیگه🥺😍🤣🤣

خیلی هم گوگولی نیستن همش هزینه هست😂 همه جا هم یکی نیست ک بستگی به وسع مالی طایفه داره. 

ولی میبینی مثلا عید نوروز و قربان و یلدا و پا گشا و همه اینا مراسم میگیرن طلا میدن

در جهانی دیگر؛شاید...»»»
یعنی چی عروس شب عروسی میخواد بشینه؟ مگه همش ایستاده

نه عروس رو که میارن خونه ، وقتی میخواد رو مبل و صندلی بشینه پدرشوهر مثلا میاد یه پولی دستش میذاره برای خوشامد ، پول زیادی نیست 

عجب 
نه عروس رو که میارن خونه ، وقتی میخواد رو مبل و صندلی بشینه پدرشوهر مثلا میاد یه پولی دستش میذاره بر ...

اهاااان.چ جالب

اینا چه سوالیه شما میپرسید ؟ هر قومیت یه رسم و رسوماتی داره ترک ها کلا تو پول خرج کردن آزاد هستن در هر مراسمی و سعی میکنن بهم انعام بدن چون وضعیت مالیشون خوبه ولی اینکه رسم همه ترکها باشه اصلا امکان نداره یجور میگید ترک ها انگار ترک یه شهر یا یه منطقه ی خاص هست ترک زنجان سنت و فرهنگش با ترک اردبیل با ترک تبریز با ترک ساوه با ترک های قشقایی شیراز با ترکمن ها با ترک های بختیار و کلی جاهای دیگر فرق داره . ترک ها یک چیز واحد نیست بیاییم بگیم بله ترک ها اینجورین

برنامه نویس وب هستم . آیدی تلگرام برای سوال یا سفارش برنامه نویسی : @gutyuvasi

اینا چه سوالیه شما میپرسید ؟ هر قومیت یه رسم و رسوماتی داره ترک ها کلا تو پول خرج کردن آزاد هستن در ...

بله درست میگید.من اسم ترک هارو ک میشنوم فقط یاد ترک های آذربایجان میوفتم ولی اینطوری نیست

2810