2777
2789

سلام دوستان هر چی لازمه  بفرمایید باید چه کنم

چون اولین باره میخام برا تعداد بالای ۲۰ نفر عدسی بپزم



امروز اندازه ۳ کیلو عدس خریدم و یه مقدارم بلغور گندم برا لعابش. کافیه بنظرتون؟



منتظر فنون فوت فن شما عزیزان هستم 


سپاسگزارم

هممون خوشگلیم 🥰مهم اینکه کی نگاهمون میکنه....

خواهشا بلغور گندم نریز معده رو میترکونه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

تعداد بالا نپختم 

اما براي لعابش من اردو تفت ميدم يا به عبارتي بو ميدم بعد اب عدس رو ميريزم توش و نيم ساعت قبل پخت اضافه ميكنم 

با كره يكم رب تفت ميدم اضافه ميكنم بعد نيم پز شدن عدس 

عصاره بره هم اضافه ميكنم و اخر اخر سر زعفران و يكم عرق هل و گلاب

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 


واسه لعابش آخرش که زیرشو خاموش کردی یه قاشق آرد رو با آب سرد قاطی کن بریز توش همش بزن

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
2805

پیاز داغ  کره گلپر دارچین و رب باهم تفت بده بریز تو عدسی بزار حسابی قل بزنه تایم زیاد تا لعاب داربشه


ما اون سری مشهد بودیم رفتیم چای خونه چای بخوریم عدسیم ‌دادن بهمون روش پودرآویشن داشت خیلی خوشمزه بود

تعداد بالا نپختم اما براي لعابش من اردو تفت ميدم يا به عبارتي بو ميدم بعد اب عدس رو ميريزم توش و نيم ...

مرسی عزیزم

عرق هل و گلاب رو برا پخت تعداد کمتر امتحان میکنم حتما

هممون خوشگلیم 🥰مهم اینکه کی نگاهمون میکنه....
پیاز داغ کره گلپر دارچین و رب باهم تفت بده بریز تو عدسی بزار حسابی قل بزنه تایم زیاد تا لعاب داربشه ...

چه لذتی😍 عدسی حرم

گلپر رو امتحان میکنم

هممون خوشگلیم 🥰مهم اینکه کی نگاهمون میکنه....
اععع خوب شد گفتین مرسی

آره عزیزم جفتش باهم سنگین میشه 

من هل و گلاب و زعفران نمیریزم ولی دو حبه سیر رنده میکنم توش با عصاره گوشت طعمش عالی میشه

آبلیمو هم بزن 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
خيلي كم بايد بريزي و اخر پخت عطرش محشر ميشه برا لعابم بهتره از همون ارد استفاده كني

باشه زردآلو جان مرسی

هوس زردآلو کردم با اسم کاربریتون😍😋😁

هممون خوشگلیم 🥰مهم اینکه کی نگاهمون میکنه....
2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز