2777
2789

خواستم بیام دنبال بچه هام دیگه نگاه نکردم چی شده به نظرتون خراب شده؟سرعت هم نداشتم آروم داشتم میومدم بیرون از پارکینگ ی ماشینی اومد رد بشه خواستم مسیر رو برای اون باز کنم از عقب زدم به پژو ☹️برگشتنی نگاش کردم اگه خراب نشده بود دیگه بهش نگم؟

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

این مرده صاحب پژو همیشه دست فرمون منو مسخره می‌کنه موقعی که میزنم پارکینگ و در میام.حالام بدونه کار من بوده واویلا .سپر خودم چیزی نشده ممکنه واسه اون خراب شده باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شمام یاد جمله معروف  سپر عقب ماشین جلویی افتادین ؟😅😁

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

2805
احتمالا چیزی نشده. ولی بهتر بود میگفتین همون موقع.

آخه دیرم شده بود .دخترم کلاس اول دیر برم دنبالش گریه می‌کنه.برگشتنی نگاه میکنم حتما

این مرده صاحب پژو همیشه دست فرمون منو مسخره می‌کنه موقعی که میزنم پارکینگ و در میام.حالام بدونه کار ...

هیچی نشده خیالت راحت

برگشتی بهم بگو چیشد ولی مطمئن باش هیچی نشده

من با سرعت کم زدم به آینه ماشین

هیچیش نشد اینکه دیگه سپره

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
سپر عقب ماشین جلویی خورد به سپر جلو ماشین عقبی 😂🤦🏻‍♀️

احسنت😂

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

من نمیدونم چرا تو نی نی سایت هرکی میزنه و میره عذاب وجدان میگیره یا راحت بزن و برو یا همون لحظه سر ا ...

اخه دیرم شده بود

هیچی نشده خیالت راحتبرگشتی بهم بگو چیشد ولی مطمئن باش هیچی نشدهمن با سرعت کم زدم به آینه ماشینهیچیش ...

باشه نگاه میکنم نامحسوس انشالله چیزیش نشده

2810