2777
2789
عنوان

هم دانش آموزم هم باید به فکر کار کردن باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 46 پست
خانواده منم حمایت نمی کنن و دنبال کارم و میخوام همزمان کنکورم بدم ..یعنی هرکی کار کنه نتیجه خوبی نمی ...

ببین گلم کنکوری خوندن جوریه که باید دو سوم یا حتی بیشتر تمرکز و وقتتو بزاری برا درس خوندن و تست زدن و آزمون دادن متوجه میشی چی میگم؟ کار نمیشه اگه بری سر کار وقتت ب کل هدر می‌ره اگه رشتت تجربی باشه حتی یه رشته میکروبیولوژی هم نمیتونی برسونی چه برسه ب رشته های تاپ 

الان جوریه ک طرف روزی ۱۳ ساعت درس میخونه ب زور پرستاری و مامایی اینارو میرسونه

یا درس یا کار یکیو باید فعلا انتخاب کنی

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانواده منم حمایت نمی کنن و دنبال کارم و میخوام همزمان کنکورم بدم ..یعنی هرکی کار کنه نتیجه خوبی نمی ...

من کار کردم و درس

ولی دیدم نمیشه بیخیال کار شدم..

اخه فقط بحث وقتت نیست که

کافیه یه مشکلی تو محیط کارت پیش بیاد

دغدغه اون و هی پرش فکری...

من نتونستم ولی شاید باشن بعضیا که تونستن و شده..🌱

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️
ببین گلم کنکوری خوندن جوریه که باید دو سوم یا حتی بیشتر تمرکز و وقتتو بزاری برا درس خوندن و تست زدن ...

عزیزم شما اطلاعات خوبی دارین

من خیلی کم خوندم ساعت مطالعمم به شدت کم تا ۴ ساعت...

پایمم ضعیف بوده جوری که دیپلمو ناقص دادم و مشکلات زیاد داشتم تا الان این کارم یکیش بوده

ولی الان بیخیال همش شدم فقط میخوام ساعت مطالعم بره بالا

بنظر شما میتونم از الان خوب بخونم هوشبری بیارم؟

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️
ننیدونم اتفاقا به مامانم گفتم که چرا بچه آوردی اومد منو زد انکار بهش بر خورد بهم گفت تو نمیخواد به م ...

ای خدا خیلی برات ناراحت شدم غصه نخور عزیزم همه مون مشکل و بدبختی داریم تو زندگی یعنی برات کتاب نمیخرن؟ بدون آزمون و تست هم قبول شدن غیر ممکنه بنظرم یعنی پول نمیدن آزمون شرکت کنی؟ دیگه خودت تصمیم بگیر اگه هیچ پولی برات خرج نمیکنن برو سر یه کاری مثه فروشندگی تو فروشگاه یا لباس فروشی یا هرجا همزمان هم درس بخون خداروچه دیدی شاید قبول شدی ک اونم بعید می‌دونم😔خوب فکراتو بکن البته اگه سر کارم نری میتونی آزمون های قلمچی امسال رو از گوگل دانلود کنی اونارو خودت انگار ک سر جلسه آزمونی ازمونشو بده اما سر کار نرو

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

ای خدا خیلی برات ناراحت شدم غصه نخور عزیزم همه مون مشکل و بدبختی داریم تو زندگی یعنی برات کتاب نمیخر ...

باشه عزیزم 

مرسی از درک و همدردیتون گلم ببخش ناراحتت کردم 💜🤝

عزیزم شما اطلاعات خوبی دارینمن خیلی کم خوندم ساعت مطالعمم به شدت کم تا ۴ ساعت...پایمم ضعیف بوده جوری ...

گلم منم خودم با کم کاری و غفلت نتونستم ب جایی برسم چون ازدواج کرده بودم درگیر بودم و کلا سطحم اومد پایین ب شدت منی ک هیچوقت نمره زیر ۲۰ نمی‌گرفتم، و دیگه ادامه ندادم چون بچه دار شدم و شد تأثیر قطعی معدل حوصله ترمیم معدل نداشتم کلا دیگه ولش کردم، اما تو میتونی عزیزم چرا نتونی فقط باید سختتت تلاش کنی سخت ها چهار ساعت خیلی کمه خیلی کم، باید انقد درس بخونی ک مغزت پر بشه از مطالب کتابای درسی، الانم ک بیشتر تاثیر نهایی هست مال یازدهم و دوازدهم باید هردو رو ترمیم معدل شرکت کنی خدا لعنت کنه این بالادستی هارو نمی‌دونم این دیگه چه صیغه ای بود تاثیر یازدهم 

باشه عزیزم مرسی از درک و همدردیتون گلم ببخش ناراحتت کردم 💜🤝

ن این چه حرفیه توام مثه خواهر کوچیکتر خودم❤️ انشالله خوشبخت و موفق باشی

2810