2777
2789
عنوان

مادر اکسم بهم گفت تو مشکل داری 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 72 پست
دقیقا ادم نرمال ۱ سال طول میکشه با پسره دیگه حتی هم کلام بشه.این قهر میکرده با یه پسری کافه میرفته😂 ...

پیجهای ضد زن و زن ستیز این کارا رو به پسرای خودشیفته و پرنسس یاد میدن که چجوری مخ دخترو بزنید وابستش کنید تا از دختر سواستفاده جنسی بکنید و خودشونو روی دختر مردم تخلیه کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه آدمهای مثل تو تو دنیا موفقند که هنوز بعد این همه مدت به فکرته 

من شوهرم با رفتاراش انقد عذابم داد که رفتم قهر 

بعد چند ماه برگردوند منو ولی دیدم قشنگ با یکی چت کرده توجیه هم می‌کرد 

واقعا این دنیا جای موندن نیست 

گناه نبود خودمو‌میکشیم میرفتم از این دنیا که نامردها توش موفقن

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

2805

ببخشید ولی پسره چ گررررررررفتاری شده از دستت 

خراااااااااب کردی بدم خراب کردی ولش کن دیگ چ گیری دادی یبارم اگ اشتباه نکنم تو تاپیکات دیدم گفی پولدار تر شده و فلان حتی واقعا برا خودشم نمیخایش والا حق داره 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
وقتی یکی میادخودش تعریف میکنه خدا که نیستی بقیه بندت باشن سعی کن جنبه داشته باشی داره مشکلش و میگه د ...

دقیقااا نمیشه اینجا صادق بود نمیشه حرفایی ک نمیشه به کسی گفت رو اینجا گفت این خیلی بدت

من‌وقتی مجرد بودم یدوست پسر اینجوری داشتم دقیقا مثل اسی پسرای این شکلی خیلی زیادن

دوستپسر منم همین

ولی من خیلی گناه دارم

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
پسرای زیادی اینجورین پسرای خودشیفته و پرنسس با بقیه بازی میکنن اونا لذت میبرن از بازی دادن دختر مردم ...

من واقعا پشیمونم دوست دارم جبران کنم روزای بد رو 

ب نظرت دوستم داره؟؟؟

من واقعا پشیمونم دوست دارم جبران کنم روزای بد رو ب نظرت دوستم داره؟؟؟

اسی منم یدوست پسر اینجوری داشتم وقتی مجرد بودم 

اون خیلی بدتر ار تو بود 

فقط ازش معذرت خواهی کن و برو 

چند سالته ؟

اسی منم یدوست پسر اینجوری داشتم وقتی مجرد بودم اون خیلی بدتر ار تو بود فقط ازش معذرت خواهی کن و برو ...

ب نظرت منظورش از اینکه میگه تو معشوقه ام بودی و هستی چیه ؟؟

2810