2777
2789
عنوان

پریود شدم بهم توجه نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 90 پست

وقتی اونم مریض میشه بگو مسکن بخور عین خودش درست میشه شوهر من اینجوری درست شد 

وقتی عین خودش رفتار کردم یسری مسائلو متوجه شد چقدر بده اگه خودشیفته باشه نه درست نمیشه طلبکار میشه چون خودشیفته ها خودخواهن فقط فکر خودشونن هر کاریو برای خودشون درست میدونن برای بقیه بدو زشت و اشتباه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من چرا پریود میشم اصلا فرقی با روزای دیگه برام نداره!!

خوش به حالت تو ارزوی منو زندگی میکنی .من هورمونا تو بدنم پادشاهی میکنن 

پریودیام اینقدر دردناکه گاها میرم سرم ویتامین و اینا میزنم 

اصلا زمخت نیستم شاید شما زود قضاوت کردی😐

خب مگر غیر اینه که ما زنا از نظر هورمونی و فیزیولوژی در این چند روز نیاز به حمایت و محبت شریک زندگی داریم؟ کجاش لوسه

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

بدون مسکن میگذرونی کلا؟؟؟چرا انقد به خودت درد میدی اخه 🥲یعنی تو این شرایط باید اشپزی ام کنی؟

خداوکیلیی لوس بازی  در میارین من پریود میشم مسکن و دمنوش و اینام نمیخورم مگه چه فرقی با روزای عادی داره پریودی؟درک میکنم واسه بعضیا سنگینه ولی بعضیام شورشو در میارن پریود یچیز عادیه تیر ک نمیخوریم

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
یعنی واقعا من بهش گفتم ک اره فلانجا پریود شدم نمیخواست بپرسه از فلانجا توی این سرما با چی برگشتی خون ...

شوهر منم نمیپرسه ولی مگه انقدر مهمه ک خودمو اذیت کنم ب درک ک نمیپرسه غصه اینم بخورم منم یجاش درد میگیره اصلا ب خودم نمیارم

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
مردا معمولا درکی از پریودی ندارن

مردا همچیو میفهمن ولی سعی میکنن خودشونو تو زحمت نندازن برای طرف که بعدا وظیفشون نشه زرنگن خیلی خوبه ولی زنا انقدر لطفو محبت زیادی و بیجا میکنن میشه وظیفه اگر نکنن ادم بدی میشن و بقیه دشمنشون 

خب مگر غیر اینه که ما زنا از نظر هورمونی و فیزیولوژی در این چند روز نیاز به حمایت و محبت شریک زندگی ...

عزیزم همه ی مردا اینجوری نیستن شوهر منم والا نمیپرسه😑😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
بدون مسکن میگذرونی کلا؟؟؟چرا انقد به خودت درد میدی اخه 🥲یعنی تو این شرایط باید اشپزی ام کنی؟

پس چکار کنیم کارهای خونه رو؟؟؟؟

۷ روز ناهار و شام بدیم از رستوران بیارن؟؟؟؟؟

2810