2777
2789

ماه پیش متوجه شدیم که خودش و شوهرش پیش دوست نزدیکمون پشت من حرف زدن و گفتن داداشمون خوبه و همه چی زیر سر زنشه

ولی من واقعا نه به چیزی کار دارم نه به شوهرم دستور میدم

بخدا میشینم تو خونه برا خودم ب کارام میرسم و ازاری ب کسی ندارم

از طرفی خواهرشوهرم هی خانوادشو دعوت میکنه و من چون هر هفته دعوت نمیکنم ناراحتن

خلاصه شوهرم زنگ زد و باهاشون ی کم بحث کرد ک چرا اینو گفتن و اینام رفتن پدرشوهرمو کوک کردن انداختن ب جون ما

منم ب شوهرم گفتم نمیخوام ی چن ماهی ببینمشون و لطفا دعوت کرد قبول نکن

چن وقت پیشم خونه مادرشوهرم بودیم من کمی سرد بودم 

حالا زنگ زده گفته بیاید شام شوهرمنم قبول کرده😐بخدا من هربار اومدن کلی احترام کردم بهشون و حتی میگف فلان روز فلان چیزو داداش خریده بیار بخورم منم میاوردم و وقتی فهمیدم پشتم حرف زدن دلم شکست

حالا نمیخوام شب برم و شوهرم میگه باید بریم😥

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

من هر 2 3 ماه یکبار دعوت میکنم

خانواده خودمم دیر ب دیر میان و فرقی نمیذارم

بعد 8 نفرن خسته میشم

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معقول و سنگین اگه مجبوریمن باشم تا هزار سال نمیرم بذار خجالت بکشن

کاش میشد نرم

ظهر با شوهرمم دعوام شد

برو و اصن خواهرشوهرتو محل نزار اما با مادرشوهرپدرشوعرت خوب باش جوری رفتارکن انگارخواهرشوهرت اونجاوجو ...

خودش خونه خودش دعوتم کرده

فک نکنم خانوادش باشن

اگه نری و شوهرت بره میگن ببین همچی زیر سر خودش بود 

یا هر دوتون نرید یا هر دوتون برید

اگرم رفتی به روی خودت نیار و معمولی باش صمیمی نشو اما

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤
اگه نری و شوهرت بره میگن ببین همچی زیر سر خودش بود یا هر دوتون نرید یا هر دوتون بریداگرم رفتی به روی ...

رفتن ک میرم

ولی واقعا انگار وسط میدون کاکتوس نشستم

خب حق دارم ناراحت باشم🥲

رفتن ک میرمولی واقعا انگار وسط میدون کاکتوس نشستمخب حق دارم ناراحت باشم🥲

حق داری ولی بنظر من تو به روی خودت نیار  همیکنه همسرت گفته فهمیدن به گوشتون رسیده 

مسئول بی شعوری بقیه شما نیستید 

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤
حق داری ولی بنظر من تو به روی خودت نیار همیکنه همسرت گفته فهمیدن به گوشتون رسیده مسئول بی شعوری بقی ...

اخه بعد اونم من بی احترامی باز نکردم فقط ب شوهرم گفتم ی مدت نریم اونجا همین

از شوهرمم دلخورم

من حتی یزیدم باشم دیگه نباید جلو مرد غریبه بد منو بگن که

حقیمت ماهم تو خانواده شوهر همین حس رو داریم. مجبوریم دیگه. میریم برای احترام.

پس چرا کسی به ما احترام نمیذاره

اخه بعد اونم من بی احترامی باز نکردم فقط ب شوهرم گفتم ی مدت نریم اونجا همیناز شوهرمم دلخورممن حتی یز ...

حتما همسرت تو رودربایسی گیر کرده عب نداره شما بزرگی کن و به احترام همسر خودت برو 

اخه بعد اونم من بی احترامی باز نکردم فقط ب شوهرم گفتم ی مدت نریم اونجا همیناز شوهرمم دلخورممن حتی یز ...

چه توقع هایی داری. کلا خانواده شوهر هیچ وقت عروس رو از خودشون نمیدونن و به راحتی غیبت و بدگویی میکنن. چون مارو از خودشون نمیبینن. حالا برای خواهر و مادر خودشون آیا اینجوری میکنن🤷

2810