2777
2789
عنوان

ضرر مالی زیادی خوردم چجور خودمو اروم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اینجور فک نکنین، برید وکیل خوب بگیرید. پاشنه خونشونو از جا بکنید . اگه شده ابروشونو تو محل ببرید ...

اونکه صددرصد محکومه ولی خب همه وکیلا میگن دیگه لعد چند سال دوندگی اخر براش قسطی میکنن ما هم صاحب خونه نمیشیم

2805
فدای سر بچهات.منم حرص خیلی چیزا رو خوردم که مالی اهمیتش از اونام پایین تر بود اما با داغ عزیز متوجه ...

داغ عزیز نهایت یه ماه حالت بده بعدش فراموش میکنی ضرر مالی برای آدمای معمولی یعنی نابود شدن زندگیشون

تو این مملکت پولت رفت محاله بتونی دوباره بدستش بیاری

نه بابا مگه پفکه! صحبت سر ۴ ملیارد پول بیزبونه . براحتی میتونه ثابت کنه پول ریخته حساب بابا. حالا من وکیل نیستم ، ولی حتما یه کاری میشه کرد

نه بابا مگه پفکه! صحبت سر ۴ ملیارد پول بیزبونه . براحتی میتونه ثابت کنه پول ریخته حساب بابا. حالا من ...

اصلا بگو پنجاه میلیارد یسر این دادگاه ها و شورای حل اختلاف برو ببین چه پولایی از بین رفته چند سال دنبال شکایت از طرف هستن

اونکه صددرصد محکومه ولی خب همه وکیلا میگن دیگه لعد چند سال دوندگی اخر براش قسطی میکنن ما هم صاحب خون ...

دست بزارید رو آبروشون! قسطی چی؟ تو دادگاه بگید چند سال دیگه اون پولو میخواید چکار. گناه که نکردید ملک خریدید

اسی بدت نیاد توضیح خوب ندادی یه جا گفتی قولنامه ای یه جا میگی ورثه . هیچ کدوم از این دو مورد به تنهایی مشکل نداره. حقیقتا بیشتر اشتباه رو خودتون کردین نمیخام تو این موقعیت که ناراحتی ، منم ناراحتت بکنم ولی خوب واسه این چیزا ، همسرت قبلاً باید استعلام از شهرداری و....می‌گرفت یا چرا املاک ، چیزی نگفته  آخه میشه قبل اینکه سند رو ببینین بنشینین معامله بکنین مگه اینکه پیش فروش اینا باشه و.....والا اگه اینطور باشه که خودم حدس زدم کمی کم کاری خودتون ، کارو خراب کرده الان میدونین جامعه وضعش چطوره چه افرادی و با چه ترفندهایی ، کلاهبرداری میکنن کمی آگاه‌تر باید پا میذاشتین بخصوص اینارو که میگم بیشتر برا همسرتون هست والا از حرصم میگم. 

اصلا بگو پنجاه میلیارد یسر این دادگاه ها و شورای حل اختلاف برو ببین چه پولایی از بین رفته چند سال دن ...

اصلا هر چی ، من بودم لازم بود صدتا وکیل میدیدم. صدا تا دوست آشنا،  پارتی ، گردن‌کلفت پیدا میکردم، کارمو جریان بندازه. مگه اومده بانک که قسطی پس بده؟

اصلا هر چی ، من بودم لازم بود صدتا وکیل میدیدم. صدا تا دوست آشنا، پارتی ، گردن‌کلفت پیدا میکردم، کا ...

شوهرم میگه میخوام تهدیدش کنم جونتو‌میگیرم ولی شانس نداریم

اتفاقا دقیقا همین مشکل شما برای من پیش اومد ،خونمون به دونفر فروخته بودن،خونه نوساز بود سازنده هم فرار کرد رفت خارج،دقیقا شش سال دادگاه رفتیم کلی پول وکیل و خیلی هرجای دیگه،که آخرشم به نفع اون طرف تموم شد،نمیدونی چه حالی داشتم باردار بودم و هر روز از دادگاه میومدن جلوی درمون که باید خونه رو تخلیه کنید اگر خودتون خالی نکنید ما مجبوریم خودمون اثاث رو بریزیم بیرون،نمیدونین چقدر حالم بد بودو هر روز گریه میکردم،شوهرم بهم دلداری میداد به جای اینکه من به اون دلداری بدم،خلاصه بگم خواهر که خدا به ما نگاه کردو ما تونستیم دوباره خونه بخریم، خیلی روزای خیییییلی سختی رو گذروندم که خداروشکر گذشت،اینو گفتم که بدونید خدا همیشه هست،هوای بنده هاشو داره،شما هم شکایت کنید اگر چند سال هم طول بکشه باید به نرخ روز پولتون رو بده،

2810