2777
2789
عنوان

رژیم حذف قند و شیرینی 🙃

91 بازدید | 16 پست

دوستان من شنیدم کسایی که به شیرینی جات علاقه دارن اگر یه مدت شیرینی نخورن دیگه براشون سخت نیست تازه ممکنه از شیرینی جات زده بشن

میدونین چقدر طول می‌کشه ؟

اصلا این مطلب درسته ؟

درسته

من کلا شیرینی دوست ندارم

ولی طولانیه

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه مدت حذف کردم بعدش خیلی بدم میومد و اصلا هوس نمیکردم اما باز بعد از‌ مدتی رفتم سراغش 🙁

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

چه قد زمان برد تا دیگه هوس شیرینی نکنید ؟

فک کنم ۲ ماه ولی الان ولم کنی ۱ جعبه میخورم البته جلوی خودمو میگیرما کلی میگم باید خیلی خیلی ارادت قوی باشه 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

فک کنم ۲ ماه ولی الان ولم کنی ۱ جعبه میخورم البته جلوی خودمو میگیرما کلی میگم باید خیلی خیلی ارادت ق ...

من نمی‌دونم دیگه چیکار کنم انقد دلم هوس شیرینی و شکلات می‌کنه 

از اینور تنبلی تخمدان دارم برام خیلی بده 

از اینورم صورتم رو خراب می‌کنه 

چاق میشم

و کلیییی مشکل دیگه😞😞

ببین وقتی شروع کردی خوردن به خودت تلقین کن دوست ندارم .حتی کسی گفت مثلا یکم اینو بخور بگو نه راستش د ...

دارم همین کارو میکنم ولی نمی‌دونم چقدر دیگه باید ادامه بدم 

من نمی‌دونم دیگه چیکار کنم انقد دلم هوس شیرینی و شکلات می‌کنه از اینور تنبلی تخمدان دارم برام خیلی ب ...

شنیدم قرص منیزیوم خیلی خوبه منم باید بخرم 

2810