سلام من ۲۴ سالمه نامزدم ۳۳ سالش ایشون قبل از نامزدی ۴ سال خاستگارم بودن ک من میگفتم نه الان ما تازه ۵ روزه نامزدی کردیم ایشون همش چت رو به سمت مسایل جنسی میبرن و میگن بوس و بغل واینها میخوان منم گفتم من هنوز حسم مثل تو نیست دوس دارم زمانی اتفاق بیوفته ک حسمون عین هم باشه ک گفتن نه و تحمل ندارن ۴ سال تحمل کردن در ضمن صیغه موقت هستیم خانواده من اجازه عقد دائم تا زمان عروسی نمیدن و چون پول تداریم فعلن زمان عروسیمون نیست من میترسم بگم نخ سرد بشه و بکم اره پررو بشه و نیازهای دیگ هم بخواد چجوری باید کنترلش کنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تا عقد نکردی کاری نکن.ولی بغلو بوس اشکالی نداره فراتر نرو
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکمترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻♀️🌾خوشگلترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست میکنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞
پول داره خونمون هنوز کامل نیست بعدم چ توقعی دارین این زمونه ک همه چیز گرونه من درکش میکنم
خیلب حواست باشه بعضی پسرا خیلی پایبند نیستن
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺