2777
2789
عنوان

اخ یه کاری کردم تو باشگاه ابروم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 67 پست
اره بخدا خودمو کوچیک کردم دیگه دفعه بعد ببینمش روم نمیشه

الانم کاریه ک شده

خوده من الان ب خاطر یه کارای بیفکر و عجولانه بقدری حالم بده بقدری حالم ناجوره ک نصیب گرگ بیابون نشه 

از حال بدیم ب اینجا پناه اوردم بیخیال دوروز دیگه یادت میره این اتفاقات و....

گذر زمان و فراموشی بهترین حلال مشکلاته...

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم کاریه ک شدهخوده من الان ب خاطر یه کارای بیفکر و عجولانه بقدری حالم بده بقدری حالم ناجوره ک نصی ...

منم وسواس فکری دارم همشم تقصیر شوهرمه همه اشتباهاتم بخاطر ترس از شوهرمه ک خیلی زبونش تلخه ...من تنها تفریحم ورزشه برا فرار از مشکلات میرم باشگاه بازم اونجا گندی میزنم

درستش این بود اون تایم حالا ورزش نمی‌کردی وقتی شرایطش هم نبود نیازی هم نیست همسرت توضیح بدی جاش از باشگاه تا خونه تون یه مسیری پیاده رویی میکردی که ورزش هم کرده باشی 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
الان پیش خودش نگه دختره چه پررو بود شلوارمو پوشید...

عزیزم خودش تعارف زده شما که مجبورش نکردی

ولی من سختمه لباس دیگران 

خدا نکنه تو شرایطش قرار بگیرم بی خیال ورزش میشم

شلوارولباس زیردیگرانونپوش چون بیماریهاش منتقل میشه به تو

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

امشب برنامه درستو بذار 

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
2810