2777
2789
عنوان

دلخوشی ها کم نیست 🌱🦋📸

| مشاهده متن کامل بحث + 15428 بازدید | 604 پست
تو الان داخل ادمی؟؟از طرز صحبتت معلومه از کجا در رفتی .خدا به فریادت اطرافیانت برسه

من که نیومدم تاپیک ایشونو خراب کنم نداشته هام و کمبودهامو جار بزنم منکه اطرافیانم برعلیهم نشدن منکه مشکلی با همسرم ندارم که باعث بشه چشم دیدن خوشی بقیه رو نداشته باشم 

ساده ترین نشونه ی ادمیت همینه که از خوشی بقیه خوشحال بشی که نداریش 

به خاطر همین دلته که زندگیتم اینه 

خدا به داد زندگیت برسه که چشم دیدن خوشی ادم مجازیو نداری با اطرافیانت چی میکنی😚

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
من که نیومدم تاپیک ایشونو خراب کنم نداشته هام و کمبودهامو جار بزنم منکه اطرافیانم برعلیهم نشدن منکه ...

وای تو چقدر پیگیر و بیکاری رفتی تاپیکای منو شخم زدی؟معلوم الحالی دیگه جوابی برات ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای تو چقدر پیگیر و بیکاری رفتی تاپیکای منو شخم زدی؟معلوم الحالی دیگه جوابی برات ندارم

ببین حرفتو قبول دارم .یه چنتا کاربر معروف اینجا هست که از نظرم واقعا مغرور و پر افاده و اهل پز هستن و جز خودشون کسیی رو ادم حساب نمیکنن .حالم ازشون بهم میخوره.حتی از یکیشون راهنمایی خواستم راحت گفتم وقت ندارم برات😐🤨(حالا نام نمیبرم) ولی درباره معصومه اشتباه میکنی این دختر اصلا اهل پز نیست هروقت درباره هرچی ازش سوال پرسیدم جوابمو داده اصلا هم مغرور نیست .عکسایی که گذاشته کاملا معمولی هست مثلاعکس آبگوشت که گذاشته ما تاحالا آبگوشت نخوردیم؟ .شاید برات سوتفاهم شده 

ببین حرفتو قبول دارم .یه چنتا کاربر معروف اینجا هست که از نظرم واقعا مغرور و پر افاده و اهل پز هستن ...

عزیزم من مدتها یک کاربرو میبینم بعد یه حرفی میزنم ادمی هم نیستم دنبال مزخرف گفتن باشم .نظر شما هم محترم 💚

عزیزم من مدتها یک کاربرو میبینم بعد یه حرفی میزنم ادمی هم نیستم دنبال مزخرف گفتن باشم .نظر شما هم مح ...

باشه عزیزم .درکل دنیا دو روزه زیاد سخت نگیر اینجا هم مجازیه ادماشو درست حسابی نمیشناسیم❤️❤️❤️