2777
2789
عنوان

دلخوشی ها کم نیست 🌱🦋📸

| مشاهده متن کامل بحث + 15902 بازدید | 604 پست
همین ایموجی هم نشون میده چقدر نفرت انگیزی کلا از ادمی که با حیوانات مهربان نیس باید ترسیداکثرشون ...

چطور به خودتون اجازه میدید به مردم توهین کنید 

وقضاوتشون  کنید 

الان هر کسی یه حیوون تو خونه اش داشته باشه دیگه همه چی حله؟

آدم بدی نیست؟

نفرت انگیز نیست؟

قاتل نیست؟

پس اونایی که سگشون رو عقیم میکنن چطور آدمی هستند 

هر روز تعداد زیادی موارد هست که به سگشون تجاوز میکنن پس کیا هستند ؟

هر کس حیوون داره دلیل نمیشه آدم خوبی باشه 

خوبی آدمها رو با دوست داشتن حیوانات نمی سنجند 

هر کس نظری داره به نظرم جای حیوون بیچاره تو خونه نیست 

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
سلام مصی جان عزیزم میشه لطفا یه تقویتی برای مژه و یه روشن کننده زیرچشم خوب که خیلی گرون نباشه معرفی ...

بهترین تقویت کننده مزه سریتا تو یک ماه معجزشو میبینی وتا سه چهار ماه میتونی مصرف کنی ماه اول هر شب ماه های بعد هفته ای سه بار یا چهار قیمت ۷۰۰ برا زیر چشمم محصولات لافارر خیلی خوبه وبه هزینه ای که میکنی می ارزه چون کیفیت خوبی داره البته من شنیدم کپسول ویتامین ای هم خوبه سوراخ کنی وروغن. مستقیم بزنی زیر چشم تو گوگل بیشتر تحقیق کن البته من مصی نیستم ولی دوست داشتم تجربه خودمو بگم که جواب گرفتم😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مصی جان عزیزم میشه لطفا یه تقویتی برای مژه و یه روشن کننده زیرچشم خوب که خیلی گرون نباشه معرفی ...

عزیزم تقویت مژه من بیشتر تعریف سریتا شنیدم

دور چشم راکوتن خوبه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
سلام معصومه جون خوبی .اگ میشه کمکم کنی من پیشونیم چرب کلی سر سیاه داشت رفتم پاکسازی و فیشیال نمی‌دون ...

عزیزم احتمال زیاد پوستت مختلطه

شوینده راکوتن یا ویتالایر هر دو فومش بهتره

آبرسان رویوال

ضد افتاب برایت مکس

اینا عالین

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
چه ربطی داره ..!واقعا جای حیوان تو خونه نیست

عزیزم ممنون میشم این بحث و ادامه ندین

هرکسی خب یه عقیده ای داره

این طفلکی و صاحبش قبلیش کلی کتکش میزده

مستعد بیماریه

و من مطمعنم جاش پیش من خیلی امن تره تا بیرون بودن❤

عزیزم احتمال زیاد پوستت مختلطهشوینده راکوتن یا ویتالایر هر دو فومش بهترهآبرسان رویوالضد افتاب برایت ...

مرسی گلم اسکرین شات گرفتم بنظرت دور چشم چی بخرم .اگ آبرسان بزنم حتما باید مرطوب کننده هست زد یا نیاز نیست فقط تورو دارم بپرسم چون هرچی معرفی کردی قبلن گرفتم راضی بودم🥺💞

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
چطور به خودتون اجازه میدید به مردم توهین کنید وقضاوتشون کنید الان هر کسی یه حیوون تو خونه اش داشته ...

سگ نژاد دارو یه ساعت تنها بزاری بیرون باشه سگای خیابونی میخورنش 

چی میگی واسه خودت 

سگ دهاتو با سگ  شیتزو خارجی که خرجش اندازه یه ماه حقوقته مقایسه نکن 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

مرسی گلم اسکرین شات گرفتم بنظرت دور چشم چی بخرم .اگ آبرسان بزنم حتما باید مرطوب کننده هست زد یا نیاز ...

دور چشم خوب ایرانی راکوتن و پیشنهاد میدم خودمم دو دوره زدم

بهتره که در کنار آبرسان مرطوب کننده هم باشه 

ولی نباشه هم مهم نیست خیلی

سگ نژاد دارو یه ساعت تنها بزاری بیرون باشه سگای خیابونی میخورنش چی میگی واسه خودت سگ دهاتو با سگ شی ...

عزیزم بحث نکن 🤍😍 ممنون قربونت برم

عزیزم ممنون میشم این بحث و ادامه ندینهرکسی خب یه عقیده ای دارهاین طفلکی و صاحبش قبلیش کلی کتکش میزده ...

نه اینا پررو شدن   طرف میبینه عکس سگ گذاشتی حتما باید یه جوری زهرشو بریزه 

حالا تو طرفدار داری اینجوری با ملایمت میگن 

تاپیکای منو امثال منو گزارش زدن پاک شد چرا چون سگ نگه میداریم و دوس داریم

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

نه اینا پررو شدن طرف میبینه عکس سگ گذاشتی حتما باید یه جوری زهرشو بریزه حالا تو طرفدار داری اینجور ...

من ناراحت نمیشم اونام حق دارن ازادی بیان داشته باشن و از عقایدشون بگن

ولی همه چی محترمانه باشه

من بهشون احترام میذارم دوست ندارن حیوون خونگی نداشته باشن

ولی منی که دارم و حق ندارن سرزنش کنن

قطعا من یه چیزی و از نگاه خودم درست میدونم 

این بندگان خدا اون و درست نمیدونن

سگ نژاد دارو یه ساعت تنها بزاری بیرون باشه سگای خیابونی میخورنش چی میگی واسه خودت سگ دهاتو با سگ شی ...

شما حالتون خوب نیست وعصبانیتتون رو دارید سر بقیه خالی میکنید 

چرا فکر میکنید عقل کل هستید 

وشما همه چیز دانید ومردم اطلاعات ندارند 

مگه از حقوق من خبر دارید ؟مثل اینکه غیب دان هم هستید 

من به احترام استاتر دیگه حرفی نمیزنم

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
دور چشم خوب ایرانی راکوتن و پیشنهاد میدم خودمم دو دوره زدمبهتره که در کنار آبرسان مرطوب کننده هم باش ...

مرسی عزیزم موفق و شاد باشی کنار همسرت 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
مرسی عزیزم موفق و شاد باشی کنار همسرت

ممنون از دعای خیرت🫂🤍

2810