2777
2789

ببخشید تکراریه سوالم 

من پدر مادرم جدا شدن با مادربزرگ و خانواده پدری بزرگ شدم 

مامانبزرگم‌هم مسن هم بیمار 

با عمم‌ میونم خیلی خوبه 

با پسری آشنا شدم خلاصه بگم ۷ ساله میشناسمش ولی ارتباط نداشتیم بقولی بعد ۷ سال حالا که صاحب کار و دارایی شده اومده جلو و میخواد بیاد خواستگاری

یک هفته میشه که داریم صحبت میکنیم و میگه که من خانوادم در جریانن منتظرن خانوادت اجازه بدن بیایم 

منم هم نمیخوام عجله کنم هم مامانی سرطانیه

مطمعنم بگم کلی طول میدن خانوادم تا هماهنگ بشن 

باید به بابام بگن عموهام‌معتادن توخونه 

اوضاع داغونه باید خونه سروسامون‌بگیره 

از الان بگم‌ به عمم زود نیست؟

استرس دارم 

مهدی هم هر‌روز پیگیر که ما میخوایم بیایم 

دیشب میگفت خودم بیام حرف بزنم 

کسیو ندارم کمکم کنن 

راهنماییم کنین

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

عزیزم با عمت درمیون بزار و زیاد امروز و فردا نکن که نامزدت دلسرد نشه شرایط و توضیح بده و به کمک عمت که مطمئنی خیر و صلاحتو می خواد کارارو هماهنگ کن یه خواستگاریه دیگه بعد ۷ سال آشنایی فک نکنم خیلی زود باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

به کسی که باهاش ارتباط خوبی داری بگو مثلا اگه با عمت خوبی بهش بگو تا با خانواده در میون بذاره با این شرایط که از زندگی تعریف کردی تلاش کن هر چه زودتر بری سرخونه زندگی خودت 

2810