2777
2789
عنوان

درس براتون اولویت داره یا ازدواج

403 بازدید | 64 پست

منظورم وقتی هست که لیسانس تون رو گرفته باشید و دانشگاه رو رفته باشین*شاغل هم باشین*بین ۲۵ تا ۳۰ سالتونه،فرض کنین دانشجوی خیلی درس خون و بااستعدادی هم باشین و همیشه معدل الف. تو این شرایط دوس دارین ارشد بخونید یا بر فرض اگر ارشد هم تموم کرده باشین برین سراغ دکتری ؟؟ 

براتون یه خواستگار معمولی هم میاد که ۵۰ درصد معیاراتون رو داره و میگه دوس نداره ادامه تحصیل بدین و میخواد بلافاصله بچه دار شین. چه میکنین؟ 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسیو برای ازدواج انتخاب میکنم که بادرسم توی هرمقطعی مشکل نداشته باشه

خانما لطفا تاپیک لباسشویی سینگل گزارش میزنین برام هرکسی زدلایک کنه براش حمد میخونم🌹♥️🔴🔴🔴🔴

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

درس وااا عجب از الان میگ درس نخون حتما دو روز دیگ میگه از خونه هم بیرون نرو 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

قبول نمیکنم کسی که جلوی رشد و پیشرفت من رو بگیره خیلی جاها میتونه کارای دیگه هم انجام بده که بر خلاف میل من باشه

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

حالا کاری به خواستگار و شرایطش ندارم 

اما درس خوندن توی این سنی که گفتی منافاتی با ازدواج نداره از نظر من 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

درس / کار

برام مهم بود هیمنجوری هم ازدواج کردم.

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
حالا کاری به خواستگار و شرایطش ندارم اما درس خوندن توی این سنی که گفتی منافاتی با ازدواج نداره از نظ ...

اوه ندیده بودم که آقا فرمودن درس نخونید 

همچین آدمی کلا کنسله 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
2810