2777
2789

البته اول دختره دایرکت داده تو اینستا که من خیلی ناراحتم نمیتونم فراموشت کنم. واقعا ازدواج کردی؟ اینم گفته که عقد نکردم هنوز ولی نامزد کردم. بعد دختره گفته من بهترم یا نامزدت؟ گفته بهش تو خوشگلی و بهتری اون معمولیه. عکس خواهرمم براش فرستاده. بعد گفته دیگه پیام نده. دختره باز پیام داده اینم بلاک کرده. این آقا سنتی اومد خواستگاری خواهرم. مامانش یکی از دوستای مامانم بود. خواهرمم ۲۲ سالشه. امروز بهش گفته بهم بزنیم. کلی بهانه آورده که نه دوستت دارم و اینا. میخواستم اونو از سرم باز کنم. خواهرمم خیلی دو دله. از طرفی عکس دختره رو دیده و میگه خیلی خوشگل بود. همش داره مقایسه میکنه خودشو. نظرتون چیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
پسره همین که عکس فرستاده و گفته تو بهتری خواهرت تو زندگیش پیر میشه پسر معلومه خوب فراموش نکرده عقد ک ...

دختره گفته میشه بلاکم نکنی؟ گفته بلاکت نمیکنم ولی پیام نده. اینم پیام داده اونم بلاک کرده.