2777
2789
خب چی گفتن و چی شده؟ اینجوری که تو گفتی نمیشه گفت میشه شکایت کرد یا نه

۶ ماه پبش   تو دوره شون ثبت نام کردم آلام راضی نیستم گفتم هزینه رو برگردونید میگه ۶ ماه شما یه لباس  و پوشیدی مگه میری پس بدی🤣

بعد میگه لطفا مزاحم نشو و پیام نده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
حق دارن . از چی راضی نیستی بعد ۶ ماه 😐 من خودمم دوره ادمینی اینا خریدم

آخه  با گوشی  خودم نگرفته بودم دوره رو به خاطر اون طول کشید پیام بدم بهشون 

ببین این قول داده بود استخدام کنه ولی خبری نشد تا الان

آخه با گوشی خودم نگرفته بودم دوره رو به خاطر اون طول کشید پیام بدم بهشون ببین این قول داده بود است ...

استخدامی به این صورت که تو خودتم باید کارت حرفه ای باشه و کامل بتونی اون چیزایی که گفتن انجام بدی نه اینکه نتونی و حرفه ای نباشی استخدامت کنن

حق دارن . از چی راضی نیستی بعد ۶ ماه 😐 من خودمم دوره ادمینی اینا خریدم

راضی بودی؟ چند خریدی؟

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
۶ ماه پبش تو دوره شون ثبت نام کردم آلام راضی نیستم گفتم هزینه رو برگردونید میگه ۶ ماه شما یه لباس ...

بعد از 6 ماه دیگه نمیشه وجه رو عودت کرد که..از کجا معلوم طرف از دوره استفاده کرده باشه ، نتیجه گرفته باشه و بعد بخواد این کارو بکنه؟ 

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
راضی بودی؟ چند خریدی؟

ببین اونجوری نیست که اره یه دوره ببینی ماهی ۶۰ درامدت باشه واقعااااا باید وقت بزاری روزی حتی ۱۲ ساعت تا بتونی بعد یکسال به درامد ۶۰ برسی و همه چیز به خلاقیت خودت برمیگرده

خودت باید خیلی چیزا بلد باشی این دوره ها اموزش کامل ندارن من یه بار گرفتم حداقل این بود بلد باشی ادیت بزنی با فتوشاپ و گوشی کار کنی انقدر پیچیده بود خودم ادامه ندادم...

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
استخدامی به این صورت که تو خودتم باید کارت حرفه ای باشه و کامل بتونی اون چیزایی که گفتن انجام بدی نه ...

آخه دوره اش خیلی متوسط بود به نظرم بعد دوره اش  رفته خودم دوره معین فرجی رو دیدم تازه فهمیدم حرف ای چی هست

2810