2777
2789
عنوان

شرایط ازدواج

113 بازدید | 14 پست

سلام 

ببینید یک آقا پسر کارشناسی ارشد حقوق عمومی داره کارش و درآمد ش قطعی هست(انشاالله قاضی یا کارمند یک وزارتخانه)

و به لحاظ شخصیت و خانواده مشکلی نداره 

ی خونه کوچیک و ماشین داره

فقط یک مشکلی داره اونم اینه که یکم بچه ساله چند ماه دیگه میشه ۲۴ سالش خب سنش خیلی کمه 

به نظرتون اگر این به خواستگاری یک شخص دانشجو برود بر فرض پذیرفتن اون شخص و خانواده ش می‌تونه ازدواج موفقی داشته باشه یا به علت سن کم احتمال موفق بودن آن کمه؟

فرایند ازدواج حداقل دوسال طول میکشه

تا اونموقع 26 ساله شده که دیگه خیلیم کم نیست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر از 22 به بعد مشکلی برای ازدواج نداره 

نمیدونم چه تصوری از بچه  سال وجود داره که تواین سایت پسرهای 27 ساله رو هم بچه میدونن

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿

هر وقت کارش صد در صد آماده شد بره جلو

با ایشالله ماشالله کار پیش نمیره

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

شانستو امتحان کن شاید شد 

و اینکه نیم الان که نمی‌خوای ازدواج کنی الان ۲۴ تازه چند جلسه خواستگاری بعد بله برون بعد عقد که معمولاً حداقل ۱ـ۲ سال هست تازه اگه شرایط مالی خوب باشه اگه بدتر باشه که عقد طولانی تر هم خواهد بود 

تا اون موقع ۲۶-۲۸ میشی

ب نظرم بزارن یکی دو سال بگذره خوب اسنا بشن بعد .بعدشم بستگی ب اون پسر داره ک آیا میتونه از پس ازدواج بر بیاد یا ن و ب بلوغ فکری و عاطفی رسیده یا ن ولی نن ب شخصه حاضر نیستم با پسر ۲۴ ساله ازدواج کنم ترجیح میدم ب ۲۶،۲۷ برسه بعد

2810