2777
2789
عنوان

دخترک شوخ طبع دیونه 😂

64 بازدید | 12 پست

هنوز ادم های خوب هستن همه لاشی نیستن من چند وقت تو مجازیم کسی بهم بی احترامی نکرده چون خودم احترام گذاشتم من خیلی دنبال رفیق بودم(رفیق دختر چون خودم دخترم) کلن دختر شادیم پر انرژیم درسته بعضی وقتا دلم میگیره ولی خب در کل همیشه میخندم شوخ طبع ام 😂 بعضی وقتا بهم میگن دیونه ای با این همه درد مشکل هنوز میخندی ولی خب من در حدی دیونه ام ک پایه قتل هم هستم 😂 خیلی دلم میخواس یه رفیق داشتم ک باهاش درددل میکردم باهم بودیم فرقی نداره مجازی باشه یا واقعی فقط معرفت داشته باشه ذات 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشبختم پری جون 😂 بچه هم داریی

فدات همچنین اره ی دختر سه ساله ی پسر شش ساله😅😅

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
خیلی خوبه درسته بعضی وقتا تو خودمم ولی درکل پرانرژیم مامانم میگ خدا یه بچه عین خودت بده ولی فعلا یه ...

ما کلن رد دادیم 😂😂من میگم در این حد دیونم ک پایه قتل هم هستم 😂