2777
2789

خیلیی دوس دارم بدونم چ تکینیکی بکار میبرن ک خانواده شوهر یا حالا هرکس باهاش رودروایستی دارن 

خودتون یا اطرافیانتون؟ 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

من بعد ۱۶ سال هنوز مثل مهمان هستم.

فاصله مناسب حفظ کردم

نا عقد کردم نرفتم اونجا بمونم..با دعوت رفتم.رسمی لباس پوشیذم

در یخچال باز نکردم.بشور بساب نکردم.

حتی  رفتم اون شهر ولی رفتم هتل خوابیدم

گفتم خونتون شلوغه نمیتونم بمونم.

بسیار راضیم از کرده خویش

✌️

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

خواهر من این جوری هست راضش نمی دونم همه تو خانواده شوهر دوستش دارن چون عروس بزرگه هست اصلا پدر شوهرش بهش یک احترامی میزاره نگو 

فقط یک چیزی می دونم احل غیبت نبست تو خانواده شوهر هم هرکی غیبت می کنه شرکت نمی کنه خبر کشی و خیر چینی هم نمی کنه 

باهاشون خاکی نمی شن ،محترم حرف میزنن ،هی نمی شینن مثلا غیبت کنن باهاشون و مثل مثلا میریم مغازه با فروشنده چطور حرف میزنین، البته بستگی به خانواده شوهرم داره یکی مث مادرشوهر من همش میاد تو خونت سرک میکشه شوهرتون پر می کنه و،،، من اینطوری یکم فاصله گرفتم ازش بااینکه تو ی ساختمونیم ،هروقت بهش نزدیک میشم همششششش توخونمه 

من همه نسبت بهم اینطوری هستن اجازه صمیمیت نمیدم . چون کم پیش میاد تایپ یکی مورد علاقه و اعتمادم باشه .

با نحوه صحبتم 

نحوه رقت و آمد 

حتی لباسی که اونجا میرم می‌پوشم 

غیبت نمیکنم 

تا سوال نکردن حرف نمی‌زنم 

از زندگی شخصیم هیچی نمیگم 

حرفای الکی نمی‌زنم شوخی بیخود نمیکنم 

مثل میهمان اصیل هست رفتارم اونجا 

ببین یکی خواعرمه سالی ماهی ی بار میره مادرشوهرش خب وقتیم میره مث غریبه ها هستن دیگه بهترین غذارم درس میکنن دستم نمیزاره ب چیزی بزنن 

یکیم من هفته ای ی بار میرم مث دخترشون غذای بد نمیزارن ولی اگ حاضریم باشه دور هم میخوریم توقع کار انچنانیم ندارن 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
2810