2777
2789
عنوان

خانوما یه راهنمایی میخام خانومای بچه دارومتاهل بیان ترجیحن

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 42 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه اپارتمانی خیلی زندگی توش سخته محیط بسته من که خوشم نمیاد 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
می‌دونم ولی میگم شاید بزرگه حیاط وتراس ندارن زیاد مهم نباشه چون بزرگه

مهمه

منم فکر نمیکردم‌مهم نیست

الان خونم تراسش کوچیکه خیلی سخته

عزیزم میدونی تعویض خونه سخته

اسباب کشی هزینه بالا داره

پس الان فکراتو خوب بکن

خونه ای که تراس نداره فروشش سخته بعدن

لباساتو کجا میخای خشک کنی بو میگیرن

مهمهمنم فکر نمیکردم‌مهم نیستالان خونم تراسش کوچیکه خیلی سختهعزیزم میدونی تعویض خونه سختهاسباب کشی هز ...

راست میگی

همین الان لباسابچم توحیاط دارن آفتاب میخورن یکسره لباس می‌شورم پهن میکنم توحیاط

منم خودم یه خونه ویلایی دارم حاشیه شهر نیست اما خب پایین شهر حساب میشه اگه قسمت باشه سال بعد میخوام خودم برم بشینم ده ساله تو آپارتمان پدرم درومد چرا آیینه آسانسور لک شده؟ چرا پله جای پا مونده چرا دیر وقت اومدین؟ چرا بچه ات راه میره تو خونه؟ اصلا آپارتمان نشینی خوب نیست مخصوصا اگه بچه داشته باشی الان پسر من کلاس اولیه واحد رو به رویی یه پسر کلاس چهارم داره دم به دقیقه در خونه ما رو میزنه اههه هر چقدر هم تذکر میدم گوش نمیده میگه میخوا بازی کنم

راست میگیهمین الان لباسابچم توحیاط دارن آفتاب میخورن یکسره لباس می‌شورم پهن میکنم توحیاط

ببین عزیزم

من توی جنوب زندگی میکنم خودم اینجایی نیستم

میخاستم تابستون توی شهر خودم اپارتمان بخرم

که تابستونا جنوب گرم میشه برم اونجا

با پول من میشد خونه بدون بالکن بخرم

میگفتم مهم نیست من که دوماه در سال میام این خونه تراس مهم نیست

ولی بعدش پشیمون شدم

گفتم موقع فروش هم ایراد میزارن روش‌ فعلن دنبال وامم که اگر برسم خونه بهتری بخرم بخدا بخری تا سالها نمیتونی عوضش کنی

هزینه سند هزینه بنگاه و ...

به حرف دیگران اهمیت نده آدم باید جایی باشه که ارامش داشته باشه صرفا به خاطر کلاس من برم تو آپارتمان چهل پنجاه متری که فک و فامیل بگن فلانی بالاشهری !!مهم تربیت و شخصیت آدم که چه تو بالاشهر چه تو پایین شهر همه تیپش پیدا میشه 

راست میگیخونه من بیای یاده بچگیت میفتیتیرچوبیه با حیاط بزرگ زیاد مدرن نیستولی لامصب ارامشس زیاده

خب دیگه مهم آرامشه 

از ما ک تو شرایط آپارتمان نشینی هستیم و چن ساله پدرمون دراومده تجربه هامونو بشنو و خونه ویلایی تو ول نکن