2777
2789

خانوما من یه خونه دارم که توحاشیه شهره  ویلاییه وازلخاظ امنیت و خیلی چیزا دیگه خوبه فقط اسمش پایین شهره 

بعد الان یه آپارتمان صدمتری پیدا کردم تومحله  خوب ولی تراس وحیاط نداره 

بچه هم دارم بنظرتون عوضش کنم یانه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به روحیاتتون برمیگرده عزیزم 

ولی من در کل علاقه ای به خونه ویلایی ندارم و محل زندگی برام مهمه خصوصا چون بچه دارم و برای مدرسه و کلاس هایی که میره و همینطور امنیت رفت و امدش منطقه خیلی مهمه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
من بودم ترجیحم محله خوب بود، چون قیمت منطقه بالا با پایین خیلی تفاوت داره، یه مدت آپارتمان بشین، بعد ...

آخه بچهام گریه میکنم میگن ماحیاطمون دوست داریم

نمی‌دونم والا چکارکنم

ازیه طرفم میترسم بچهام عادت نداشته باشن چون یکسره توحیاطن وبازی

بنظر من اگه هنوز مدرسه نمیره همونجا بمون چون آپارتمان برای بچه کوچیک خبلی سخته مخصوصا ک قبلش خونه ویلایی داشته باشید انگار بچه تو قفسه 

خیلی اذیت میشه 

برای دوران مدرسه ش ،جایی رو پیدا کنید ک مدرسه عالی با محیط عالی و البته همسایه های بافرهنگ داشته باشید 

آخه بچهام گریه میکنم میگن ماحیاطمون دوست داریمنمی‌دونم والا چکارکنمازیه طرفم میترسم بچهام عادت نداشت ...

خب اینطوری باشه واقعا اذیت میشن 

حیفه روحیه سرزنده و شاد بچه ها رو خراب نکنید 

بذارید بچگی کنن آپارتمان همیشه هست ،روز بروز هم داره بهترش ساخته میشه 

راست میگی؟بخاطربچهام میخام برم که ایناهم الان بچم راضی نیستن گریه میکنن میگن حیاطمون دوست داریم

من خودم تو آپارتمان زندگی میکنم اتفاقا بالاشهرم هست ولی دلم واسه خونه حیاط دار لک زده چون ما آدم زندگی آپارتمان نشینی نیستیم