2777
2789

بیشتراز یکساله...مستاجرن دوتا بچه داره..من خودم با چشم خودم دوبار دیدش با اون زنه..کلا ادم فضولی نیستم کاری ب کار کسی ندارم توجه نکردم بعد دیدم یکی از خانمای همسایه ی بار بهم گفت ی لحظه میای..من تو پارکنیگ بودم گفتم بله گفت این اقای فلانی پنجشنبه ها ک میشه ی زن میاره تو خونه بلند بلند باهم ترانه میخونن..بعد حالا اینجا رو بگم دختر همین اقا با دخترم دوسته تو ی کلاسن میاد خونمون همیشه با دخترم بازی میکنه بعد اصلاااا ب خوراکشون نمیرسن مریض میشه نمیبرنش دکتر همش سرماخوردست..مثلا دخترم داره خوراکی میخوره اینقد نگاش میکنه یا اروم میگه میشه ب منم بدی دختر منم بهش میده..ولی بابای بیشرفش میره خرج دوس دخترش میکنه..حتی همون زن همسایه گفت ی بار باباش با گوشی تو پارکنیگ حرف میزد شوهرمم بود گفت ی ب زنه میگفت من الهامو پنجشنبه میفرستم بیای ها خودم اسنپ برات میگیرم..ب شدت خیانت زیاد شده..دلمم واسه خانمه میسوزه..الان فک کنم همه همسایه ها بدونن..یعنی دیگه زن خودش نمیدونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله خیر نبینن

هم مرده عوضی هم اون زن کثافت

خاک بر سر بی لیاقتشون امیدوارم هرکس خیانت میکنه محتاج خلق بشه تو پیری عذاب بکشه و خیر از جوونیشم نبینه

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
شاید زنه هم میدونه ولی چاره ای نداره مونده😭

دیگه مرد معنی قبلو نمیده

شدن یه مشت نر جنسی

خیلی زن ها بخاطر بچه تحمل میکنن

حاضرن خورد بشن تو اون زندگی اما بچه هاشون زیر بار منت پدربزرگ و دایی و ... نرن

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
2810