2777
2789

این قضیه مال دو سال پیشه اما خواستم منم برا خودمو بگم...من صرع دارم هراز گاهی شدید تر میشه...از حموم اومدم بیرون همون‌جوری با حوله نشستم لاک جدید خریده بودم لاک میزدم ببینم چجوریع...حس کردم باز حمله هام داره شروع میشه از حرصم قرص نخوردم...ی نیم ساعت بعدش حمله ها قطع شد ی حالتی بهم دست داد ی حس سبکی انگار ک دیگ تشنج نمیاد...دیدم ی دختر بچه از در اومد تو قشنگ نشست دستشو گرف جلوم گف برا منم لاک میزنی...ی ثااانیه هم از جلو چشمم نمیره کنار قیافش شکلش یادمه...اصلنم نترسیدم ازش...هیچی نگفتم همون‌جوری نگاش میکردم...بعدش فهمیدم تشنج کردم باز💔💔من خیلی ساله صرع دارم و تشنج میکنم...اینسری فرق داشت حال و هوام همه چی💔

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  

چه ربطی به مرگ داشت؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

جریان دختربچه ی ناشناس چیه

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه ربطی به مرگ داشت؟

چون تابحال همچین چیزیو تجربه نکرده بودم...تشنج هام نیم ساعت طول می‌کشید...ولی از صب ک از حموم اومدم تا شب بیدار نشده بودم تا وختی شوهرم بیاد

جریان دختربچه ی ناشناس چیه

همون دختربچه هه ک اومد ت خونه...قیافش هنوزم یادمه...اومد گف برا منم لاک بزن جایی ندیده بودمش اما هنوز بعد دوسال یادمه شکلش لحن صحبتش...

چرا دارو نمی‌خوری ؟ کسانی که دچار تشنج میشن معمولا از اون لحظه چیزی بخاطر ندارن ، این بده که شما یاد ...

دقیقاااا همه چی یادم میره

این بچه مرغ از یادم مو ب مو یادمه چیکارا کردم چیا گف