2777
2789
عنوان

مدیر ساختمونم رفتم دیدم بچه ها تو حیاط دارن بازی میکنن 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 27502 بازدید | 278 پست
بله آپارتمان نشینی یعنی ساعت دو شب تو پشت بوم یه بیشعوری بدوئه یعنی واحد بغلی ساعت سه دلر روشن کنه ت ...

چه طرز حرف زدنه!!!!!!!!! 

گفتم دو طرف راه بیان هم‌اونا مراعات کنن هم اینا یکم منعطف باشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کلا از خواب زیاد بدم میاد زن و مرد هم نداره بخدا مامان بابام‌ پیرن یه سره خوابن باز خدا رو شکر تو ...

عزیزم خواب زیاد نیستا!

اتفاقا اونایی که صبح بیدار میشن خوابشون زیادتره چون شبش زود خوابیدن

ماهایی که ۴و۵ صبح میخوابیم خوابمون خیلی کمه

{ خانم هستم }
این صحنه ای که توصیف کردین باب فیلم‌های کمدیهمیدونم چه اعصابی از آدم خرد میشه

بخدا دیروز زنگ زدم مدیر ساختمون گفتم یه لحظه بیا بالا 

کل راهرو پر بود از تخته و چوب بخدا جا نبود پا بذاریم چرا چون واحد بغلیمون مغازه نداره تو خونه کابینت درست میکنه میبره میفروشه خدا شاهده برق نداریم اگه میخوای عکس بگیرم واست

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
بچه رو که نمیشه تنها فرستاد پارک😕وقتی ساعت 9 داشتن بازی میکردن پس معلومهسنشون کمه که این ساعت مدرسه ...

وقتی یه ساعتی درنظرگرفته شده برا اینکه بچه ها باهم تو پارکینگ باشند 

خارج از اون ساعت وظیفه والدین ه بچه رو سرگرم کنند 

به قول اون دوستمون اگه صدا ندارن بیان تو آپارتمان  همه شون 

کی حاضر میشه دم گوشش صدای 5تا بچه

بیکار و بیعار؟خانوم خانه دار چرا باید صبح زود بیدار بشه؟در ضمن خانه داری بیکار و بی عار بودن نیستحرف ...

همون دیگه خانم خانه دار

کارهای خونه ت رو کی انجام میدی؟

والا من که ساعت ۶ صبح بیدار میشم.بیشتر از این خجالت میکشم تو رختخواب بمونم...

خب مدیر ساختمون نمیشدی.یه زبر و زرنگ تر میذاشتن برای مدیریت نه یه خوابالو

اسی حرفم روپس میگیرم !!!

این کاربر خیلی بد صحبت میکنه واقعا خیلی صبوری تو جواب دادن بهش😂😂😂😂

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

خوشمان امد

ما ی مدیر یاختمون داشتیم شب تا صبح کارش فحش دادن بود ب حجاب ادم گیر میداد هیز و چشم چرون و خاله زنک

بچه هاش دقیقا۳عصر میومدن حیاط و فحش فحش کمر ب پایین میدادن فک کن ی صدای بچگونه ۶_۷ساله فحشایی رو داد بزنه ک تو عمرت نشنیدی

واقعا زندگی تو اپارتمان وحشتناکه

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
همون دیگه خانم خانه دارکارهای خونه ت رو کی انجام میدی؟والا من که ساعت ۶ صبح بیدار میشم.بیشتر از این ...

من خودمو کلفت نمیدونم راحت ساعت ۱۲ بیدار میشم کارامو میکنم 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
2810