2777
2789
عنوان

مدیر ساختمونم رفتم دیدم بچه ها تو حیاط دارن بازی میکنن 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 27502 بازدید | 278 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشیدا.روز یکشنبه فقط آدمهای بیکار و بیعار ساعت ۹/۵صبح خوابن.

ببخشید ما تهرانیم از ۸ صبح برقمون رفته طبقه ۶ آب و پکیج هم نداریم ساعت دوازده ظهره باید پاشم چیکار کنم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
خب خونه دار هستیم و بیکار ببخشید که ساعت ۷ صبح برجا پا نمیشیم آسایش میخوان

پاشو کارهاتو بکن بابا.یه باشگاهی جایی برو. از خوابیدن تا لنگ ظهر هیچی عایدت نمیشه جز افسردگی. آدمیزاد ۷۰ سال عمر میکنه بقیه ش رو تا ابد می خوابه راحت ...

پاشو کارهاتو بکن بابا.یه باشگاهی جایی برو. از خوابیدن تا لنگ ظهر هیچی عایدت نمیشه جز افسردگی. آدمیزا ...

عزیزم من راحتم دوست ندارم ۷ صبح بیدار شم 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
بله آپارتمان نشینی یعنی ساعت دو شب تو پشت بوم یه بیشعوری بدوئه یعنی واحد بغلی ساعت سه دلر روشن کنه ت ...

این صحنه ای که توصیف کردین باب فیلم‌های کمدیه

میدونم چه اعصابی از آدم خرد میشه 

اینقدر بدم میاد از زن تنبلی که تا لنگ ظهر میخوابه.خیلی زشته به نظرم

من کلا از خواب زیاد بدم میاد زن و مرد هم نداره 

بخدا مامان بابام‌ پیرن یه سره خوابن باز خدا رو شکر تو جوانی فعال بودن الان سر همون از پا نیفتادن فکر کن اینایی که این سن این جور میخوابن بخدا پیر بشن چی میشن 

من میگم حیف جوانیمون که تو خواب بگذره بزنن بیرون دو تا آدم ببینن فعالیت داشته باشن 

حالا میدونم بهشون برمیخوره حرفام براشون تلخه میگن اختیار خوابمون دست شما نیست ولی خب حیف جوانی 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

مدیریت ساختمونو بدین دست یه مرد

خانومارو تو قوانین و این چیزا جدی نمیگیرن

یه آقا خیلی جدی قانون بزاره و اخطار بده بیشتر نتیجه میده

اصلا کار مناسبی برای خانوم نیست. ساختمون قبلی ما هم

مدیرش خانوم بود هی در خونه هارو میزد میگفت پول

آسانسورو بدین. اصلا جلوه خوبی نداشت

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
ببخشیدا.روز یکشنبه فقط آدمهای بیکار و بیعار ساعت ۹/۵صبح خوابن.

بیکار و بیعار؟

خانوم خانه دار چرا باید صبح زود بیدار بشه؟

در ضمن خانه داری بیکار و بی عار بودن نیست

حرف زدن بلد نیستین حرف نزدن هم بلد نیستین؟

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
2810