2777
2789
عنوان

مدیر ساختمونم رفتم دیدم بچه ها تو حیاط دارن بازی میکنن 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 27502 بازدید | 278 پست
چرا طفلکباعث سلب آسایش میشن درستش اینه برن پارک

بچه رو که نمیشه تنها فرستاد پارک😕

وقتی ساعت 9 داشتن بازی میکردن پس معلومه

سنشون کمه که این ساعت مدرسه نیستن

مادر خیالش راحته که بچش تو همین ساختمونه

راحت به کاراش میرسه ولی پارک چی میگه این وسط😂

موافق با سروصدا نیستم ولی پارکم منطقی نیست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی من بمیرم واسه بچه هوی این دوره بگو زن ساعت نه دیگه بیدار شو بذار ابن بچه ها بیان‌بیرون

ببخشید ساعت بیداریمونو با بچه ها تنظیم کنیم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
وا بخاطر بچه ها ساعت بزاره از خوابش بزنه ؟؟؟؟ 😐😐😐😐😐😐😐منم ساعت ۹ خوابم والا

این همه عمر خوابیدیم چی شد چیکار کردیم کلی وقت هست واسه خواب والا دیگه از هرچی خواب زده شدم دلم میخواد انرژیم یه جایی خالی کنم نمیدونم چجوری اوف

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
این همه عمر خوابیدیم چی شد چیکار کردیم کلی وقت هست واسه خواب والا دیگه از هرچی خواب زده شدم دلم میخو ...

ما مثل شما نیستیم 

بخاطر بچه از خوابمون نمی‌زنیم 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
والا برعکس گفتید همه اینطوری با من صحبت کردن

البته ساختمون ما اینحوری نیست که ساعت بزارن و  معمولا بچه های  بزرگترمیان یه تایمی دوچرخه سواری و سروصدایی هم ندارن

ولی شما که قانون گذاشتین تایمش عوض کنید

هوا سرده اونـموقع

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
البته ساختمون ما اینحوری نیست که ساعت بزارن و معمولا بچه های بزرگترمیان یه تایمی دوچرخه سواری و سر ...

خب من خواستم ۴ تا ۷ بزارم کسی قبول نکرد

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
این همه عمر خوابیدیم چی شد چیکار کردیم کلی وقت هست واسه خواب والا دیگه از هرچی خواب زده شدم دلم میخو ...

چرا ما باید مسئول صدای بچه یکی دیگه باشیم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
جانی جون یه جاهایی طرف داره درست میگه ها. .کاملا حق دارهولی طرز بیانش خیلی بدهاینه که اکثرا جبهه میگ ...

نه عزیزم الان واقعا مشکل از لحن نیست دارن عجیب حرف میزنن

مثلا اسی خودش نرفته اعتراض کنه بلکه یکی از همسایه ها اومده بهش گفته تو مدیری باید بری صدارو ساکت کنی

ولی اینا به اسی میگن کوتاه بیا !

بحث این نیست که بچه ها بازی نکنن

بحث اینه که اینا خودشون تحمل صدای بچشونو ندارن برا همین میفرستتش حیاط یا کوچه

بعد از مردم توقع تحمل دارن !

از اون بدتر اینکه برعکس حرف میزنن

میگن اونکه سر و صدا نداره بره ویلایی!

اتفاقا خونه ویلایی برای اونایی که سر و صدا و بچه کوچیک دارن مناسبه نه ادم بی صدا

{ خانم هستم }

دخترا تا جوانید از خوابتون بزنید پسر شیم کلا خوابیم من دارم مامان بابای پیرم میبینم چقدر میخوابن فکر کن الان بخوابم پیری هم بخوابم پس کی زندگی کنیم

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
2810